Deze redenen tonen meer dan ooit aan dat single zijn awesome is

Wat is het toch heerlijk om single te zijn. De wereld ligt aan je voeten en je hoeft je werkelijk nergens druk om te maken. Je kunt je weekenden lekker vol plannen en het maakt helemaal niet uit hoeveel drankjes je drinkt. Jij hoeft écht aan niemand verantwoording af te leggen. Single zijn is awesome, en wel hierom:

Jagen

Zie je een leuke man aan de bar zitten? Je hoeft je niet in te houden, jij mag lekker doen waar je zelf zin in hebt. Zie je bij de volgende bar wéér een leuke man aan de bar zitten? Doe gewoon weer waar je zelf zin in hebt.

Me, myself and i

Wanneer je even heel chagrijnig bent, hoef je niet naar het gezeur van je lover te luisteren. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je hem kwetst. Je hoeft je alleen maar druk te maken om je eigen problemen.

Daten, daten, daten

Gek op drankjes drinken of lekker uit eten gaan? Hallo mannen! Je kunt zoveel daten als je wilt.

Je heerlijke eigen schone bed

Je hebt geen last van een stinkende vent naast je die de hele nacht aan de dekens trekt. Wat is het toch heerlijk om lang uit in je eigen bedje te liggen. Zonder een snurkende man naast je zijde, slaap je als een roos.

Ongemakkelijke afspraken met de schoonfamilie heb jij niet

Waar je vriendinnen om het weekend opgedoft in de auto zitten voor wéér een etentje met de schoonouders, zit jij lekker met een bak ijs op de bank. Ook hoef je je tijdens de feestdagen echt niet druk te maken over het schrijven van een Sinterklaas gedicht voor je schoonvader of het verzinnen van een cadeau voor je schoonmoeder, heerlijk toch?

Je kunt kijken wat je wilt

De hele dag ongegeneerd de marathon van The Hills kijken of lekker huilen bij de Notebook. Geen man om je heen die weigert je televisieprogramma’s mee te kijken. Nee, je bent alleen en je kijkt lekker precies waar je zelf zin in hebt.

Je hoeft je niet op te doffen

Heb je zin om een hele dag volledig te chillen? Dat kan. Je hoeft je écht niet druk te maken om een lover die eventueel kan binnen lopen, waardoor je je weer fabulous moet kleden. Nee, vandaag zit je gewoon de hele dag op de bank. Je hebt je bril op, een knot op je hoofd en draagt de grootste trui die je kunt vinden. Netflix en chill.

Maar wanneer je je wel wilt opdoffen, ga je all the way

Heb je echt zin om je mooiste, sexy outfit aan te trekken, dat kan. Er is geen man die je tegenhoudt of jaloers is omdat je er zo verdomd goed uitziet. De mannen liggen deze avond aan je voeten, heerlijk!

Je hebt alle tijd voor je vriendinnen

Uren op de bank zitten kletsen, of tot laat in de avond cocktails drinken in de kroeg. Jij hebt écht alle tijd voor je vriendinnen. Vrijdag of zaterdag afspreken? Het kan allemaal. Er is namelijk geen avond die je standaard aan je lover dient te besteden.

Je kunt je lekker misdragen

Een avond echt compleet de beest uithangen? Waarom niet. Er is niemand die je er op aan kijkt wanneer je een avond veel te laat thuis komt.

LEES OOK: 4 redenen waarom single vrouwen zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn

Reageer op artikel:
Deze redenen tonen meer dan ooit aan dat single zijn awesome is
Sluiten