Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 aug 2017

Deze schattige baby koala heeft nog geen naam maar jij kunt bepalen hoe ze haar gaan noemen

Misschien denk je al vanaf dat je een klein meisje was, na over hoe je je kinderen later gaat noemen. En misschien heb je wel stiekem een lijstje in je telefoon met namen, die je nooit, maar dan ook nooit, aan iemand zal laten zien, omdat je bang bent dat er iemand met ‘jouw naam’ vandoor zal gaan. Maar als je toevallig nog een naam over hebt, dan kun je die nu gebruiken om een baby koala een naam te geven.

De namen op je lijstje mogen dan bedacht zijn voor mensen baby’s, dat wil niet zeggen dat ze niet geschikt zijn voor baby koala’s. En mocht je super graag een pas geboren koala een naam willen geven, dan heb je nu die kans.

In de Australia Zoo is namelijk eerder dit jaar een koala geboren en het meisje heeft nog geen naam. De mensen van de dierentuin willen namelijk anderen de kans geven om mee te denken.

Het enige wat je hoeft te doen is bij deze Facebook post ‘jouw naam’ invullen.

Wat je misschien nog wil weten voordat je een naam bedenkt: het meisje werd in januari geboren maar bleef daarna acht maanden in de buidel van haar mama. Normaal gesproken blijven baby koala’s zo’n vijf tot zeven maanden door in de buidel van de moeder.

Ook opvallend: deze koala heeft een witte vacht en dat is heel bijzonder voor koala’s. Ze ziet er in ieder geval mega schattig uit.

Zin in nog meer schattigheid? Lees dan dit: CUTE! Je hart smelt onmiddellijk als je deze schattige dieren ziet

Reageer op artikel:
Deze schattige baby koala heeft nog geen naam maar jij kunt bepalen hoe ze haar gaan noemen
Sluiten