Deze shotjes zijn dé geniale (en lekkere) oplossing als je vanavond niet dronken wil worden

Het is weekend. Grote kans dat je op stap gaat vanavond. Of in ieder geval ergens een hapje eten en nog een drankje doen. Maar soms loopt dat drankje doen behoorlijk uit de hand. En dan lig je op zondag met een kater op de bank hard te balen van die shotjes die je hebt genomen. Gelukkig is er nu een geniale oplossing.

De nieuwe shotjes zijn hier. Shotjes waar je geen kater van krijgt, waarmee je geen aanslag op je lever pleegt en waarmee je gewoon de hele avond kan feesten zonder dat je in de bosjes belandt of een man naar huis meeneemt die er wel erg aantrekkelijk uit zag op dat moment (en verschrikkelijk de volgende ochtend).

Deze shotjes zijn namelijk gemaakt van melk en koek, en ze zijn daarom een geweldige uitvinding voor een ieder die shotjes altijd het liefst stiekem over de schouder weggooit, er onderuit probeert te komen, of altijd spijt heeft de volgende dag.

In de shotjes zit melk. Een prachtige variant op de populaire milk & cookies uit Amerika. Niet alleen is de inhoud beter voor je, je kunt ook nog eens het glas opeten. Ze komen in allerlei smaken:


Het enige nadeel? Het is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Maar ach, dat kan vast en zeker niet lang meer duren. Drie shotjes red velvet alsjeblieft. Proost.

Reageer op artikel:
Deze shotjes zijn dé geniale (en lekkere) oplossing als je vanavond niet dronken wil worden
Sluiten