Deze stijltang kan je blonde lokken oplichten zónder het te verven

Elke blondine wil niets liever dan haar lokken nog mooier te maken door highlights. Je haarkleur wordt lichter en daarmee frisser. Helaas beschadigt het verven onze mooie lokken én duurt dat verven altijd uren. Maar vanaf nu is er voor beide een oplossing: de Pravana Blonde Wand licht je haar in enkele minuten (!) op zonder het te beschadigen.

Beter voor de conditie van het haar

De behandeling met de Pravana Blonde Wand lijkt veel op een normale highlight behandeling. De kleurspecialist brengt eerst Pure Light Créme Lightener aan op je lokken en stopt deze in folie. Vervolgens pakt de specialist de ´stijltang´ om de ingepakte lokken even te verwarmem. En hier wordt het verschil gemaakt. Je lokken worden namelijk níet direct in contact gebracht met schadelijke stoffen.

Hét bewijs

Twee weken geleden postte Pravana al een foto op Instagram om het verschil in behandeling aan te tonen. Links is haar te zien dat behandeld is met de ´traditionele´ manier van highlighten, rechts is een haar te zien die behandeld is met Pravana Blonde Wand. Er is duidelijk verschil. Het haar dat met de Pravana Blonde Wand is gehighlight, is nog in veel betere conditie:

Record speed lightening that actually leaves the hair in better condition. ?? Trust us, we've done the research. ? #PRAVANA #THEBLONDEWAND #COMINGSOON

A photo posted by #PRAVANA (@pravana) on

Vanaf oktober zal deze fenomenale Pravana Blonde Wand in verschillende salons in Amerika worden gebruikt. Wij kunnen niet wachten totdat ´ie zijn debuut in Nederland maakt. Want wat is nou fijner dan je haar een aantal tinten lichter in slechts enkele minuten zonder het te beschadigen?

Voor als je nog niet precies weet welke kleur blond je wilt:
#hairgoals: 18 x de mooiste verschillende kleuren blond op een rij

Reageer op artikel:
Deze stijltang kan je blonde lokken oplichten zónder het te verven
Sluiten