Deze struggles maak je mee als je moeilijk een tan krijgt

Een tan krijgen is niet voor iedereen even makkelijk. Als jij een huid hebt die niet echt meewerkt, kan dat voor behoorlijk wat frustratie zorgen. Zeker als je vrijwel alleen maar knalrood wordt terwijl iedereen om je heen al tan-lines heeft. Zucht.

1. Je gaat ver voor de zomer begint al onder de zonnebank

Want als je dat niet doet, lijk je bijna lichtgevend. En dat vind je zelf gewoon niet mooi. Voorbereiding is het halve werk.

2. Jij vreest rokjesweer

Blote benen tijd. Al je vriendinnen hebben binnen no-time gebruinde stelten en dan kom jij aan met je melkflessen. En daar baal je gewoon van.

3. Je probeert iedere zelfbruiner

Jij wil namelijk echt graag een huid met een tan. Maakt niet uit hoe. Je zoekt reviews en loopt met een tas vol zelfbruiners de drogist uit. Uren ben je aan het smeren en vervolgens baal je enorm als het er na een paar dagen weer af slijt en je weet dat het hele proces weer opnieuw gaat beginnen.

4. Op vakantie wil je elke dag in de zon liggen

Misschien lukt het vandaag écht om een tan te krijgen. Je wilt geen zonnestraal missen. Stel je voor dat de zon vandaag net even wat harder schijnt. Ook dan wil je in de zon liggen en werken aan je tan. Parasol? Nee. Schaduw? Nee. Zonnebrand waarvan je denkt het meest bruin te kunnen worden? Ja.

5. Je verbaast je altijd hoe snel mensen een tan krijgen

Huh? Maar zij ligt hier nog maar een uur? Hoe dan? Heeft ze zich überhaupt ingesmeerd?

6. Zonnebrand met een hoge factor is je vriend

Want als je je niet met een hoge factor insmeert, gaat het flink mis. Dan word rood. Felrood. En dat doet ook nog eens veel pijn. En ook al hoop je dat de volgende dag de rode kleur weg is, de waarheid valt vaak tegen.

7. Het eerste wat je thuis doet is je tanlines checken

En? Ben je al bruin? Hoe opvallend zijn de tanlines? Waar ben je het bruinst geworden? Ben je ook verbrand? Was vandaag een succesvolle tan-dag?

8. Je kijkt het liefst uren naar jezelf als je in de badkamer staat

Want in de douche lijk je toch het meest verkleurd. Of dat komt door het licht of door de witte muren. In de douche ben je een tan-queen en dat is even het enige dat telt.

9. ’s Avonds een tomaatje, ’s ochtends een chocolaatje

Althans, dat hoop je. Deze uitspraak staat in je geheugen geprint. Nu maar hopen dat het echt waar is. Dan is er toch nog wat goeds aan die rode kleur die je hebt opgelopen.

10. Je bent altijd aan het vergelijken

Hoe verkleurt je ook denkt te zijn, naast je vrienden is het niks. In de spiegel lijk je extreem verkleurd. Maar als je je arm dan naast die van je vriendin houdt..

11. Mensen denken dat je niet op vakantie bent geweest

Maar dat ben je wel. Kan jij er wat aan doen dat je na twee weken nog steeds geen effect kan zien op je lichaam. Je hebt voor jouw idee gewoon niet genoeg pigment gekregen (of het is opgehoopt in moedervlekken) waardoor het een eeuwige strijd zal blijven.

Nog niet genoeg informatie verzameld over de spray tan? Lees dan: 8 essentiële dingen om te weten voordat je je eerste spray tan neemt

Reageer op artikel:
Deze struggles maak je mee als je moeilijk een tan krijgt
Sluiten