Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 4 mei 2019

Deze tekenenen wijzen er op dat je hem beter kunt laten gaan, zelfs als er niets ‘mis’ is met je relatie

Het uitmaken? Dat lijkt zo makkelijk, maar soms is het een van de moeilijkste dingen om te doen. Want hoe weet je of je een goede keuze maakt? Hoe weet je of je niet de domste fout van je leven begaat? Er is immers niet altijd iets 'mis' in je relatie. Weet je het niet meer? Dit zijn tekenen die erop wijzen dat je hem misschien beter kunt laten gaan.

Als hij je een berichtje stuurt, open je het niet direct

Oh, je kijkt wel op je scherm en leest wel wat er staat. Maar het meteen openen of meteen antwoorden doe je niet. Niet omdat je hard-to-get wilt spelen, maar omdat je eigenlijk niet echt iets voelt als hij je een berichtje stuurt. Je hart slaat niet op hol. Je was niet uren aan het wachten tot hij iets van zich zou laten horen. Je raakt niet in de stress over wat je terug moet sturen. Tja, dat zijn toch wel tekenen dat hij niet heel erg diep in je hart zit.

Als mensen vragen of hij de ware is en of jullie voor altijd samen blijven, krijg je het benauwd

Voor altijd? Als in: altijd? Tot in de eeuwigheid? Zonder ooit nog met iemand anders te zoenen in een donker hoekje. Zonder ooit nog een nieuw lichaam te verkennen in de slaapkamer? Daar moet je wel even van slikken.

Voelt het verstikkend als je denkt aan de toekomst? Dan is dat geen goed teken. Tuurlijk hoe je niet meteen te denken aan trouwen en kinderen krijgen, maar als je aan de toekomst denkt en je ziet hem niet in het plaatje, dan is het misschien een goed idee om nog even na te denken.

Als mensen vragen wat je leuk aan hem vindt zeg je iets als ‘hij is zo aardig’

Ja, dat mogen we hopen ja, dat hij aardig is. Aardig is toch wel het minste dat hij moet zijn, wil hij jouw lover zijn. Vind je hem stiekem alleen leuk omdat ‘ie knap is? Of een leuke baan heeft? Of omdat je dan je ex jaloers kan maken? Want iemand ‘aardig vinden’ is niet echt een goede basis voor een relatie.

Als een vriendin wil afspreken zeg je je date met je lover af

Het lijkt misschien een goed idee om niet zo’n vreselijk klef stel te worden en vooral een eigen leven te hebben. En dat is eigenlijk ook een goed idee. Maar als je merkt dat dat de overhand krijgt en je liever met je vriendinnen afspreekt dan met hem, dan zit er iets niet snor. Zeg je jullie dates af omdat er iets ‘beters’ voorbij komt? Ai, dan is hij misschien toch niet ’your person’.

De enige reden dat je nog bij hem bent is dat het comfortabel voelt

Lijkt single zijn je maar niets? Ben je bang om alleen te zijn? En staat het idee je wel aan dat je lover je op handen draagt? Als je op deze vragen ‘ja’ antwoordt, dan weet je waarschijnlijk ook het antwoord op de vraag of je nog van hem houdt.

Je fantaseert over hoe het is om een relatie te hebben met iemand anders

Geloof ons, er is absoluut nog geen man overboord als je af en toe fantaseert over een ander. En nee, het is ook helemaal geen slecht teken om je af te vragen hoe het is om met iemand anders te daten of een relatie mee te hebben. Zolang je maar tot de conclusie komt dat je lover de man is voor jou.

Als je er maar over blijft nadenken hoe het zou zijn met persoon X, dan is je hart misschien niet meer bij je lover. Geef je nog om hem? Geloof je nog in jullie? Of ben je eigenlijk al bezig om hem te vergeten en afstand te nemen? Als je goed nadenkt en je hart volgt, dan weet je het antwoord.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit waarschijnlijk ook lezen: Wat als er een liefdesdrankje zou zijn waardoor je hoteldebotel verliefd wordt?

Reageer op artikel:
Deze tekenenen wijzen er op dat je hem beter kunt laten gaan, zelfs als er niets ‘mis’ is met je relatie
Sluiten