Tips van handmodellen die zorgen voor prachtige handen

De handen van een handmodel zijn om jaloers op te worden, zo mooi verzorgd zijn ze. Maar met deze tips krijg je net zulke prachtige handen:

Manicures

Als je regelmatig een manicure krijgt, zullen je handen er mooi verzorgd uitzien. Je kan het natuurlijk laten doen, of zelf doen.

Verzorg je nagelriemen

Houd je nagelriemen zacht en verzorgd door ze regelmatig in te smeren. Dit kan met een speciale crème, maar ook huis-, tuin- en keukenmiddeltjes doen het goed. Kokos-, amandel- of olijfolie werken hiervoor prima. Als je je nagelriemen verzorgd houdt, kan je ze gemakkelijk naar achter duwen met een bokkenpootje en zullen je nagels direct langer lijken.

Vitaminen

Eet genoeg vitaminen om je nagels mooi te houden. Vooral vitamine C en E zijn belangrijk, eet daarom genoeg fruit. Heb je het gevoel dat je niet genoeg vitaminen binnenkrijgt? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen supplementen te nemen.

Handcrème

Houd je handen gehydrateerd en smeer ze in met handcrème wanneer je voelt dat dat nodig is. Voordat je gaat slapen kun je handcrème aanbrengen en katoenen handschoentjes dragen. Zo trekt de handcrème goed in en word je ’s ochtends wakker met zijdezachte handen.

Handschoenen

Draag altijd handschoenen als je het huishouden gaat doen, omdat veel producten agressieve ingrediënten bevatten. Deze kunnen je handen erg uitdrogen, dus denk eraan dat je handschoenen aan hebt. Zelfs tijdens het afwassen is dit belangrijk.

Reageer op artikel:
Tips van handmodellen die zorgen voor prachtige handen
Sluiten