Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 juli 2017

Deze twintig namen hebben het meeste kans om dit jaar zwanger te worden

Geregeld kom jij deze plaatjes tegen over 'deze meiden gaan trouwen in 2017', of 'deze meiden krijgen een drieling in 2017'. Leuk om iemand in te taggen, maar of het waar is, dat kan je zelf natuurlijk invullen. Maar sommige van deze lijstjes zijn wetenschappelijk te onderbouwen, zoals deze twintig namen die de meeste kans hebben om dit jaar zwanger te worden.

Ja, want wetenschappelijk gezien is het absoluut te onderbouwen dat deze meiden het meeste kans hebben om zwanger te worden. Dit heeft niet alleen met de naam te maken, maar ook met het jaar waarin zij geboren zijn. Meiden met deze twintig namen en uit dit geboortejaar zijn namelijk het waarschijnlijkst om in 2017 te bevallen.

It’s a baby

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen kinderen krijgen rond hun 29,8 levensjaar. Dat zou betekenen dat de vrouwen geboren in 1988 dit jaar het meeste kans hebben om een kind te krijgen. De namen die daarbij horen, zijn de namen die het meeste voorkomen in dit jaar.

En dit is de bijbehorende top twintig:

1. Maria
2. Anne
3. Kim
4. Johanna
5. Sanne
6. Linda
7. Laura
8. Chantal
9. Samantha
10. Anna
11. Esther
12. Suzanne
13. Stephanie
14. Elisabeth
15. Daniëlle
16. Wendy
17. Joyce
18. Mandy
19. Sharon
20. Michelle

Heb jij één van deze namen hierboven én ben jij geboren in 1988? Dan zou het zomaar kunnen dat jij dit jaar nog een kindje krijgt.

Dit wil jij ook lezen: Dit zijn de perfecte namen voor je kinderen gebaseerd op je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Deze twintig namen hebben het meeste kans om dit jaar zwanger te worden
Sluiten