Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 6 aug 2017

Deze vaderlijke eigenschappen zoekt élk meisje in haar lover

'Ik trouw later met papa!' Hoogstwaarschijnlijk heb jij dit als klein meisje heel vaak en heel hard geroepen. Die tijd is voorbij, nu wil je dat je vader je naar het altaar brengt. Maar wél met een paar van zijn geweldige vaderlijke eigenschappen:

1. Zijn wijze advies

Je vader geeft je het wijze advies wat je nodig hebt. Toen als klein meisje, maar nu ook als jong volwassen vrouw. Hij geeft je advies over je studiekeuze maar ook over hoe je dingen in huis zou kunnen doen. Zijn wijze advies geeft je rust en je luistert er uiteindelijk altijd naar. En dat is reden genoeg dat je een man wilt die jou dit advies ook kan geven, en waar jij het ook van aanneemt. Want daar ligt misschien nog wel de grootste uitdaging.

2. Dat hij alleen maar het beste wil voor ‘zijn meisje’

Want papa wil écht het allerbeste voor zijn prinses. Hij zal je nooit iets misgunnen en wil altijd het aller, aller, allerbeste voor zijn meisje. Zelfs als dit betekent dat hij daar kilometers voor moet rijden, heel vaak met je moet bellen, of je ergens bij moet helpen. Girls laat je horen, want je wilt dit sowieso ook in je toekomstige man.

3. Zijn interesse in je dagelijkse leven

Je vader heeft interesse in je dagelijkse leven. Van ‘of je lekker hebt geslapen’ tot aan of je wel gezond eet. Maar ook over hoe je je voelt en wat je bezig houdt. Hij heeft oog voor je dagelijks leven en zijn interesse is altijd oprecht. Een man die met jou het huwelijksbootje in stapt moet dit minstens jarenlang hebben bewezen, of niet dan?

4. Dat hij feilloos aanvoelt als er iets aan de hand is

Je vader heeft de gave dat hij zelfs op honderden kilometers afstand nog steeds weet of het wel of niet goed met je gaat. Maar ook voelt hij als je kiplekker in je vel zit. Je hoeft hem weinig te zeggen om je te uiten. En een man waar je mee trouwt moet dit hoe dan ook in zijn pakket hebben want een relatie is stiekem al complex genoeg.

5. Dat hij je altijd eerlijk aanspreekt op ‘foute’ beslissingen

Misschien niet altijd leuk als je vader een beetje commentaar heeft op beslissingen die je maakt. Maar nog minder leuk is als hij het je niet zou zeggen. Hij behoedt je namelijk voor het in herhaling vallen van dezelfde fout. En dat bespaart een hele hoop leed niet waar? Zet daarom deze ook maar op je eisenlijstje voor Mr. Charming

6. Dat hij je de belangrijkste vrouw in de héle wereld vindt

Want dat zal je altijd voor je vader zijn. Maar élk meisje zou dat ook minstens één keer in haar leven moeten zijn voor een man waar ze dol verliefd op is. Punt uit.

LEES OOK: 8 typische dingen die elke man in een lange relatie doet

Reageer op artikel:
Deze vaderlijke eigenschappen zoekt élk meisje in haar lover
Sluiten