Deze prachtige video zorgt er zeker voor dat jij anders naar jezelf gaat kijken

Ben jij ook zo vaak te streng voor jezelf wanneer je in de spiegel kijkt? Je poriën zijn te groot, je haarlijn is raar of je wenkbrauwen willen maar niet gaan lijken op die van Cara Delevingne. We kunnen allemaal wel iets verzinnen wat we anders zouden willen. Waarom? Omdat we akelig kritisch zijn geworden. Deze video zal je echter een geheel nieuwe blik geven op je zelfbeeld.

In deze video moet een handjevol bloedmooie Franse vrouwen in een dagboek bijhouden waar ze zich aan storen op het gebied van hun uiterlijk. De een vindt dat ze muizentanden heeft, de ander te korte benen. De dames schrijven alles uit en daar lijkt het bij te blijven. Tot ze worden teruggevraagd voor een kop koffie in een café. Twee undercover actrices vertellen elkaar hoe lelijk ze de ander wel niet vinden. De tekst is geheel afgeleid uit het dagboek van de desbetreffende dame die voor de kop koffie is gekomen. Hoe de Franse dames reageerden wanneer ze de onaardige gesprekken overhoorden? Kijk zelf maar:

Hoe kijk jij naar jezelf na het zien van deze campagne? Waarom zou jij jezelf nog zo toespreken als je het bij anderen ook niet zou doen? Heb jezelf lief en onthoudt, iedereen kan altijd wel iets verzinnen wat mist of niet mooi zou zijn. Maar om daar nu je leven door te laten bepalen? Het zou toch zonde zijn dames.

Reageer op artikel:
Deze prachtige video zorgt er zeker voor dat jij anders naar jezelf gaat kijken
Sluiten