Deze vrouw eindigde in een rolstoel nadat ze de make-up kwast van haar vriendin had gebruikt

Deze week delen we verhalen uit 2015 waarvan onze mond open is gevallen, dit is de laatste op rij en misschien wel de meest heftige. Gilchrist belandde in een rolstoel nadat ze even de make-upkwast van een vriendin leende.

Het zal je maar gebeuren. Je bent bij een vriendin en ziet een pukkeltje in de spiegel. Iek, snel weg ermee. Je knijpt hem uit en vervolgens is het natuurlijk rood. ‘Vriendin, mag ik even jouw make-up lenen?’, ‘Tuurlijk!’. Je verbergt snel het pukkeltje met haar kwast en make-up en loopt de deur uit. Simpel als wat en wie weet hebben we het zelf wel eens gedaan. Maar wat nu als dat consequenties heeft voor de rest van je leven? Het overkwam Gilchrist.

Vieze kwast

Na het gebruiken van een make-upkwast van een vriendin, merkte Gilchrist na een tijdje dat ze last kreeg van haar rug. Op een bepaald punt begon haar rug zoveel zeer te doen dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Besmet

De vriendin van Gilchrist bleek last te hebben van een stafylokok besmetting. Dit komt in de vorm van kleine bultjes op de huid. Doordat de vriendin haar kwast waarschijnlijk over een open wondje had gebruikt en Gilchrist dit vervolgens ook gedaan, kon het virus zich verspreiden. Een dergelijke infectie kan echter verschillend uitpakken en zowel milde als dodelijke gevolgen hebben. In de meeste gevallen kom je er zo weer overheen, maar Gilchrist haar immuunsysteem liet haar in de steek. Ze kwamen er in het ziekenhuis achter dat haar wervelkolom al onherstelbaar was aangetast.

Toekomst

Nu ziet het er naar uit dat Gilchrist nooit meer zal lopen, maar ze is sterker dan ooit. Ze geeft aan dat wanneer mensen denken dat ze iets niet kan, ze er alleen nog maar harder voor wil werken. Ze heeft een andere kijk op het leven en blijft positief. Wat een sterke vrouw.. En wat een boodschap om altijd serieus om te gaan met de hygiëne van je make-up producten (en die van anderen).

Reageer op artikel:
Deze vrouw eindigde in een rolstoel nadat ze de make-up kwast van haar vriendin had gebruikt
Sluiten