Wat deze fitness guru doet met het online kritiek op haar lichaam is bewonderingswaardig

Ontzettend leuk dat internet, social media en alles er omheen, maar het maakt ook dat wij vrouwen tegenwoordig dood worden gegooid met een bepaald ideaalbeeld. Dun, maar toch flinke billen, grote borsten en een petite gezichtje. En hoeveel van de vrouwen hebben dat nu daadwerkelijk? Cassey Ho is een fitness guru en kreeg heftig commentaar op haar Instagram foto's. Wat ze daar vervolgens mee deed? Ze gebruikte het om een sterke boodschap over te brengen.

Benieuwd wat gemene opmerkingen over iemands lichaam voor invloed hebben? Deze dames lieten het weten.

Cassey Ho is een ontzettend knappe dame. Ze sport veel, geeft blogilates (ja, pilates middels bloggen) en geeft groepen les in de vorm van verschillende bootcamps. Indrukwekkend, toch? Het internet lijkt helaas bijna nooit onder de indruk te zijn, want na het posten van een aantal foto’s op haar Instagram kreeg Cassey veel commentaar over zich heen.

Dan kun je er vervolgens op drie manieren mee omgaan. Of je negeert het (wie dat kan, bravo), of je laat het je kwetsen (logisch) of je maakt er een video van zodat zoveel mogelijk vrouwen het kunnen zien. Cassey maakte een live Photoshop versie van zichzelf en liet daarin alle pijnlijke comments voorbij komen.

Met de video hoopt ze mensen bewust te maken van het feit dat cyberpesten een verschrikkelijk grote invloed kan hebben op iemands zelfbeeld. Heel cool Cassey!

Reageer op artikel:
Wat deze fitness guru doet met het online kritiek op haar lichaam is bewonderingswaardig
Sluiten