Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 29 januari 2017

Deze vrouw verdiende 100.000 euro maar gaf het allemaal op om voor geitjes te zorgen

Vier jaar geleden was Julie Ann Keiser een workaholic. Ze had een pr-bureau in Florida en was werkelijk waar altijd aan het werk. Maar daar verdiende ze dan ook een salaris mee van zes nullen. Toch gaf ze het allemaal op om voor geitjes te gaan zorgen.

Julie heeft haar leven compleet omgegooid. In plaats van Gucci en Louis Vuitton schoenen draagt ze nu laarzen en staat ze geregeld in de modder. Ze heeft niet eens een wekker meer, want ze ontwaakt als de zon op komt of als de dieren haar roepen.

Ze laat haar designercollectie vaak in de kast, maar toch kun je aan alles merken dat ze houdt van mooie merken. Zo heten haar kippen nu Prada, Dior en Fendi. Haar Mini Alphine geitjes heten Valentino en Chloé. En het schattige, het meisje Chloé draagt een roze kraag.

Julie was zichzelf kwijt

Julie had het idee dat ze zichzelf was kwijtgeraakt. Ze had haar drukke baan, ze was gescheiden als twintiger, had verschillende miskramen gehad en maakte voordat ze haar leven omgooide weer een break-up mee. Toen was ze er klaar mee. ’Ik stak al mijn energie in de zwangerschappen. Ik gaf mezelf aan een man. Maar ik verloor mezelf,’ zegt ze tegen Cosmopolitan.com.

Op een avond keek ze tv en scrolde ze wat door haar telefoon, toen ze besefte dat ze haar leven moest veranderen. Ze wist ineens dat ze gewoon maar wat afleiding zocht omdat ze van binnen langzaam aan het doodgaan was. Het roer moest om.

Single girl op het platteland

Nu knuffelt Julie elke dag met haar dieren. Maar, ze doet ook al het werk, want ze heeft geen man die alle vieze klusjes voor haar opknapt.

’Ik wilde dat de prins op het witte paard zou komen en me zou redden van mijn drukke leven. Maar nu voel ik me zoveel beter dat ik het allemaal zelf doe. Als de stroom ineens uitgaat in de winter, weet ik hoe ik een vuur aansteek. Als ik om een of andere reden geen water heb, kan ik naar de vijver lopen, ijs breken en het opwarmen boven het vuur, om aan de dieren te geven.’

Dat noemen we nog eens girlpower.

Lees dit ook: Droombaan alert! Geld verdienen door (fast)food te eten, het kan

Reageer op artikel:
Deze vrouw verdiende 100.000 euro maar gaf het allemaal op om voor geitjes te zorgen
Sluiten