Deze vrouw verloor ruim 2 kilo in een week door alleen pizza te eten

Charlotte Palermino, 28 jaar, deed een interessant onderzoek voor Cosmopolitan.com. Zeven dagen alleen maar pizza eten. En het bizarre? Ze viel er ruim twee kilo van af. Say what?

Een dieet is vaak moeilijk vol te houden. Ook Charlotte had al eerder pogingen ondernomen, maar zonder succes. En daarom ging Charlotte voor een zeven dagen ‘pizza cleanse’; een week lang alleen pizza eten. Suikers en alcohol waren verboden. Koffie drinken mocht daarintegen wel.


Op deze manier kon ze namelijk dieeten zonder één van haar favoriete kostjes op te geven. Plus, het is een stuk goedkoper dan wanneer je gaat leven op superfoods.

‘Pizza zonder wijn is een soort kwelling die ik nooit meer wil meemaken’

Een week lang at ze verschillende pizza’s. Allemaal mét korst. Ook moesten alle pizza’s kaas of een andere topping hebben, en bereid zijn met olijfolie. Dit is een verslag van haar week:

Dag één

Op dag één had Charlotte een kater en haalde ze zes kleine pizzapuntjes bij een pizzeria in haar buurt. ’s Avonds at ze op een verjaardag haar eigen restjes pizza terwijl iedereen aan het genieten was van een pompoentaart.


Dag twee

’s Ochtends om 04:00 uur werd Charlotte wakker met een maagzuur aanval. Maar toch beet ze door en at ze als ontbijt een paar stukjes pizza. Tussen de middag bestelde ze een pizza met veel kaas waar ze wel wat citroensap overheen deed om alsnog wat vitaminen binnen te krijgen.

Geteisterd met een opgeblazen gevoel besloot Charlotte om 30 minuten te gaan hardlopen. ’s Avonds ging ze uit eten en at een hele pizza.

Dag drie

Op dag drie was haar maagzuur weg en als ontbijt deed ze een gebakken ei op haar pizza. Tussen de middag koos ze voor een pizza met extra veel rucola om alsnog wat groenten binnen te krijgen.


Dag vier

Diarree, great. Vanaf dit moment dronk Charlotte haar koffie alleen nog gitzwart om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Ze sloeg haar ontbijt over en wilde als diner pizza gaan eten in het restaurant waar Beyoncé en Jay Z ook graag pizza komen eten. Helaas was het restaurant afgebrand en daarom koos Charlotte voor een ander restaurantje.

Dag vijf

Nog meer pizza.

Dag zes

‘Ein-de-lijk voel ik me goed. Mijn maag begint te wennen aan het nieuwe voedsel. Mijn huid heeft een glow’.


En zo ging ook dag zeven voorbij. Daarna besloot Charlotte zowaar om er nog een extra dagje vrijwillig aan vast te plakken. Op dag acht at ze daarom ook weer pizza maar at ze ook een salade als toevoeging.

Conclusie

Dat Charlotte ruim twee kilo is kwijtgeraakt is hoogstwaarschijnlijk te danken aan het vermijden van suiker en het achterwege laten van alcohol.

Ondanks dat Charlotte ruim twee kilo is kwijtgeraakt raadt ze het dieet niet aan. ‘Ook al val je af, het gaat daarna net zoals alle andere crash diëten; het komt er net zo snel weer aan. Plus, pizza zonder wijn is een soort kwelling die ik nooit meer wil meemaken.’


Reageer op artikel:
Deze vrouw verloor ruim 2 kilo in een week door alleen pizza te eten
Sluiten