Deze wenkbrauwpotloden ruiken naar brownie en het is alles wat je wilt

We kunnen er niets aan doen, make-up met een zoete geur of smaak willen we gewoon graag hebben. En dan zijn we helemaal aan het juiste adres bij de beautyproducten van Too Faced. En nu hebben ze een nieuw product toegevoegd aan hun lijn en het ruikt naar brownie. Ja, wenkbrauwpotlood dat ruikt naar brownie. Yes.

Als je deze Too Faced unicorn lipstick ziet word je gek, als je brownie ruikt dan wil je het eten. Maar deze gloednieuwe wenkbrauwpotloden van Too Faced zijn helaas niet eetbaar. Maar het doet je wel denken versgebakken chocolade brownies. En je kunt het nu aanbrengen op je wenkbrauwen.

Too Faced besloot zich dit keer te richten op een craving van bijna elk meisje: brownies. Daaruit volgde dat ze vier naar brownie ruikende wenkbrauwpotloden hebben ontwikkeld. Taupe, Auburn, Soft Brown en Deep Brown.

Volgens cofounder Jerrod Blandino heeft het toevoegen van de brownie geur een speciale betekenis en een groot voordeel. Er zitten niet alleen antioxidanten in cacaopoeder, het zorgt ook voor een goede conditie van de haartjes. We wisten dat chocolade magisch is, maar dit maakt het alleen maar beter.

Helaas zijn de brownie wenkbrauwpotloden alleen te bemachtigen op een Amerikaanse webshop die niet naar Nederland verzendt. We blijven echter duimen dat het een groot succes wordt en dat de rest van de wereld ook snakt naar deze lekkernijen.

LEES OOK: Deze rode wijn-brownies zijn de ultieme beloning op de maandagavond

Reageer op artikel:
Deze wenkbrauwpotloden ruiken naar brownie en het is alles wat je wilt
Sluiten