4 redenen waarom ieder meisje diamanten oorbellen verdient (en hoe je ze bij ons kunt winnen)

Diamonds are a girl’s best friend. Cliché maar waar en we kunnen beamen dat het klopt. Kun je je niet direct een flinke diamanten ring veroorloven, dan zijn oorbellen een goede start. Investeer in een mooi paar en je hebt er de rest van je leven plezier van. Nog leuker: wij mogen twee paar weggeven.

Waarom zijn diamanten zo bijzonder? Naast dat ze prachtig schitteren als geen andere steen, is diamant het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. En wat je ook doet met de diamant, hij blijft altijd schitteren.

4 redenen waarom jij diamanten oorbellen verdient

Wat is nou leuker dan jezelf diamanten cadeau te doen? Dat je ze van je lover moet krijgen is allang achterhaald. Omdat je ook voor jezelf mooie cadeaus mag kopen, zetten wij de redenen waarom jij een prachtig sieraad verdient op een rij.

1. Diamonds are forever

Kanye West wist het al: diamanten zijn voor altijd. Een goed en tijdloos paar diamanten oorbellen draag je voor altijd. Ga voor echt zilver of goud en je hoeft ze nooit meer uit te doen.

2. Diamanten hebben emotionele waarde

Geef jezelf een paar diamanten oorbellen cadeau bij een bijzonder moment, bijvoorbeeld als je een nieuwe baan hebt of geslaagd bent. Het is een tastbaar aandenken aan een mooi moment. Omdat diamanten nooit vergaan, blijft deze herinnering voor altijd bij je.

3. Diamanten zijn een investering

Koop je diamanten van goede kwaliteit, dan is de kans groot dat ze meer waard worden. Diamanten zijn schaars, waardoor ze een hoge prijs hebben. Het lijkt er niet op dat er nog ergens op de wereld grote diamantmijnen verstopt liggen, dus jouw (toekomstige) oorbellen behouden hun waarde.

4. Een diamanten ring kan altijd nog

Een diamanten ring staat symbool voor een verloving of huwelijk en zo ver ben je misschien nog niet. Bovendien zijn diamanten ringen erg kostbaar. Daarom: start klein en breid je diamanten-imperium in de loop van de jaren uit.

Diamanten kopen

Niet alle diamanten zijn van even goede kwaliteit. Lees je daarom goed in over de eigenschappen van diamanten en waar je een diamant van hoge kwaliteit aan herkent. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.

Veilig diamanten kopen doe je bijvoorbeeld bij Mostert Juweliers.

Winactie

Het goede nieuws is dat wij twee paar diamanten oorbellen mogen weggeven. En omdat wij vinden dat delen zo leuk is, maak jij samen met je beste vriendin kans om allebei een paar oorbellen te winnen. Hoe je kans maakt? Tag je bestie in onderstaande Instagram post en vertel ons waarom jullie allebei een paar verdienen.

Diamonds are a girls best friend. ✨ Wist je al dat diamanten oorbellen als deze echt geen fortuin hoeven te kosten? Je leest er binnenkort meer over op Beautify 💫

49 Likes, 1 Comments – Beautify (@beautifymagazine) on Instagram: “Diamonds are a girls best friend. ✨ Wist je al dat diamanten oorbellen als deze echt geen fortuin…”

Dit vind je ook interessant: Dit zijn de mooiste sieradentrends voor deze zomer en hier koop je ze

Wikipedia

Reageer op artikel:
4 redenen waarom ieder meisje diamanten oorbellen verdient (en hoe je ze bij ons kunt winnen)
Sluiten