Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 25 sep 2018

Jouw huisdier is de leukste en je kan nu een professionele shoot winnen met hem/haar

Heb jij het leukste (huis)dier van de hele wereld? Dan kan hij of zij nu meedoen aan een geweldige fotografie wedstrijd. Het maakt niet uit of je de liefste hond hebt, de schattigste cavia of de gekste kameel: alle dieren mogen meedoen. Zolang het dier maar van jou is. De geweldige prijs die er te winnen valt laat je hart sneller kloppen.

Unieke dieren fotografie wedstrijd

We houden enorm van dieren en willen niks liever dan een fluffy alpaca in ons leven. Heb je een eigen (huis)dier? Dan is dit natuurlijk de charmantste verschijning ooit en wanneer mensen bij jouw thuis zijn mogen ze dat allemaal weten. Een fotografie wedstrijd voor je lievelingsbeestje is dan ook precies wat je wilt.

Froot.nl kwam met het idee voor deze fotowedstrijd. Heel passend noemt de website de wedstrijd ook wel #Frootografie Contest. Hierbij is het de bedoeling dat je een unieke foto van je huisdier opstuurt. Hoe origineler, hoe beter. Natuurlijk is jouw langharige Samsom het beste huisdier dat er bestaat, dus geef je snel op voordat een ander er met de prijs vandoor gaat.

De prijs

De prijs van de wedstrijd is alles wat je wilt in het leven en meer. Zit je er klaar voor? Als je wint, krijg jij een professionele fotoshoot samen met je huisdier. Deze kans wil je niet aan je voorbij laten gaan. Neem dus een kijkje in het archief – foto’s mogen maximaal drie jaar oud zijn – of pak de camera erbij om wat pareltjes te schieten.

Wil jij je opgeven? Of eigenlijk: je huisdier opgeven, dan kan je hier terecht. Stuur de link met alle deelnemers ook vooral door naar de hele familie en al je Facebook-vrienden. Want je wilt natuurlijk wel winnen.

Alpaca boerderijen in Nederland: Dit zijn de allerleukste uitjes met de schattige dieren

Reageer op artikel:
Jouw huisdier is de leukste en je kan nu een professionele shoot winnen met hem/haar
Sluiten