Janne Vogel
Janne Vogel Travel 26 apr 2020

Vakantie gecanceld? Airbnb komt met wereldse activiteiten die je vanuit huis kunt doen

Door de coronacrisis bestaat de kans dat je geplande vakantie helaas niet door kan gaan. Súperbalen, maar het betekent niet dat je niets van de wereld kunt zien. Airbnb heeft namelijk Online Experiences in het leven geroepen. Voor dit nieuwe concept delen Airbnb hosts hun bijzondere Experiences met miljoenen gasten digitaal. En dat maakt dat jij, bijvoorbeeld, een kopje thee kunt drinken met schapen (!). Op afstand.

Online Experiences van Airbnb

Mensen over de hele wereld verbinden aan lokale activiteiten in steden wereldwijd. Dat is het idee achter Online Experiences. Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden. van meditaties met Boeddhistische monniken en virtuele bezoeken aan de honden van Chernobyl, tot aan koken met een Marokkaanse familie.

Airnbn Online Experiences

Vanaf je bank contact maken met hosts over de hele wereld

Zin in een teamuitje met je collega’s of medestudenten? Of wil je iets leuks doen met je vriendinnen? Via Online Experiences volgen jullie een wijnklasje, georganiseerd door een echte wijnexpert of leren jullie de Argentijnse tango. We noemen maar wat! De mogelijkheden zijn eindeloos en wij worden hier érg enthousiast van.

Via Online Experiences krijg je toegang tot inspirerende hosts uit meer dan dertig verschillende landen. Vanaf je bank kun je zo contact maken met de meest uiteenlopende mensen.

Boeken? Dat kan hier!

Zin in dat kopje thee met schapen? Of wil jij liever een fietstocht maken met een beroemde atleet? Via airbnb.nl/online-experiences kun je boekingen maken bij meer dan 50 virtuele activiteiten. En dat worden er nog veel meer. De Online Experiences worden gehost via Zoom.

Hoe leuk zijn deze Online Experiences?

Hieronder zetten we een paar Online Experiences die ons aanspreken voor je op een rijtje. Er zit ongetwijfeld iets tussen wat jouw aandacht trekt.

Wij willen eigenlijk deelnemen aan alle activiteiten. Het liefst tegelijk.

Airbnb Online Experience

Om mee te doen aan een Online Experience betaal je per persoon een klein bedrag. Zo halen de hosts er ook nog iets uit. Welke Experience kies jij?

Lees ook: