Wauw! Je kunt dineren in een prachtige iglo met fenomenaal uitzicht

Rosa
Coppa Club

Zet een iglo op een rooftop, zorg ervoor dat je een fenomenaal uitzicht hebt, dat het niet koud is én dat je heerlijk eten krijgt voorgeschoteld. Een restaurant voor op je bucketlist is hier. We hebben één woord: wauw.

Dineren in een iglo op een rooftop? Oh ja

Als je altijd al hebt willen slapen in een iglo maar je eigenlijk een koukleum bent. Als je enorm van eten houdt met een fenomenaal uitzicht. Deze iglo biedt de uitkomst. Het is niet koud, je krijgt lekker eten én het uitzicht is om van weg te dromen. Het is zó mooi dat we er direct naartoe willen.

Een restaurant in Londen heeft het mogelijk gemaakt. En nee, voor deze iglo hoef je niet helemaal naar het koude noorden en een vliegticket kan lekker goedkoop zijn. We weten niet wat jij denkt, maar dit klinkt als een perfect uitje deze winter.

Next level dineren

Het briljante restaurant in Londen heet Coppa Club en maakt gezellig en winters dineren nóg leuker. Plus je hebt een prachtig uitzicht op de Tower Bridge, wat wil je nog meer? Nou, al je vriendinnen meenemen. Want je kunt met maar liefst acht personen de iglo vullen.

Wees niet bang voor torenhoge prijzen. Je betaalt voor het eten net zo veel als je in Nederland zou betalen voor een dinertje in een restaurant. Wees er daarom wel met de kippen bij, want we verwachten dat dit magische plekje wel eens héél populair zal gaan zijn. Je kunt hier reserveren.

LEES OOK: Lekker lekker: Bij dit fancy frituurrestaurant wil je geweest zijn