Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 okt 2017

Je kunt nu dineren in Beauty and the Beast stijl en het voelt echt alsof je in een sprookje zit

Als je aan Disney denkt, dan denk je vast aan alle films die je als lief klein meisje gezien hebt. Misschien heb je ze inmiddels wel zo vaak gezien dat je erover kan dromen. Die dromen komen nu echt tot leven op een wel heel bijzondere, sprookjesachtige locatie. Een plek die helemaal ingericht is in Beauty and the Beast-thema. Een plek waar je óók nog eens kan eten. Beter kan haast niet.

De fantastische plek heet Beauty and the Feast en is ingericht in sprookjesachtige sferen. Er is muziek, er is dans, er is entertainment en niet te vergeten; er is heerlijk eten. Misschien wel het belangrijkste van alles.

Dineren in Beauty and the Beast stijl

Het hele gebeuren wordt geleid door een gastvrouw in een feeënpakje die luistert naar de naam Fairy Liquid. Het verhaal dat ze vertelt, speelt zich af op de saaie locatie van the beast. Dat is dus de plek waar iedereen zich bevindt. Het komt erop neer dat zij genoeg heeft van saaie dansoptredens en slaapwekkende muziekjes en ze wil graag de hele tent afbreken. Figuurlijk dan.

Beauty and the Beast zou Beauty and the Beast niet zijn zonder de twee hoofdfiguren. Daarom laten ook deze twee personages hun gezicht zien. De hele ruimte wordt binnen een korte tijd helemaal omgetoverd tot een festijn met disco-lichten en zwaaiende kroonluchters. Kortom, verwacht het onverwachte. En vooral veel spektakel.

kom als een beauty, vertrek als een beest

De locatie bevindt zich bij het magische Vaults Theater in Londen. Als je er snel bij bent, betaal je ongeveer 40 euro voor een kaartje. Ben je wat later met bestellen, dan betaal je rond de 50 á 60 euro voor een ticket. Je kunt nog tot en met 14 januari de show bezichtigen. En ondertussen lekker eten.

De organisatie laat in ieder geval weten dat je als een echte Belle aankomt, maar als een echte Beast de show weer verlaat. En met een rond buikje. Smullen!

Nog meer Disney: Droombaan! Disney zoekt mensen die de wereld willen rondreizen en mensen willen betoveren

Reageer op artikel:
Je kunt nu dineren in Beauty and the Beast stijl en het voelt echt alsof je in een sprookje zit
Sluiten