Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 29 mei 2019

10 dingen die minstens even goed zijn als seks zónder dat er seks aan te pas komt

Natuurlijk, seks is fijn. Maar er zijn op deze wereld nog zoveel meer dingen die minstens even chill zijn. Wij zetten daarvan tien dingen op een rij.

Soms is het nog droger daar beneden dan je lippen na een koude winterse dag. En dat is helemaal oké en niemand die dat wat aangaat. Bovendien geven deze fijne situaties je een nog veel fijner gevoel. Geloof je het niet? Lees dan maar snel door.

Deze dingen zijn beter dan seks

Rollenbollen in bed is natuurlijk hartstikke gezellig. Maar eerlijk, wat zou je kiezen: de volgende punten of de real deal? Deze dingen zijn minstens zo lekker:

Die pizza na het uitgaan

Met een vermoeid en wat minder helder gezicht sta je voor je gevoel al uren te wachten op die pizza. Zodra jij je tanden in een krokante bodem zet, sluiten je ogen gelijk. Wat is dit toch intens lekker.

Je BH uitdoen

En niet alleen je BH, maar je strakke broek wordt ook gelijk verruild voor een heerlijke zachte pyjamabroek.

Temptation Island kijken

Wanneer er een goede aflevering op televisie is, met heel veel drama.

Een heel zes-gangen menu eten

Omdat eten gewoon iets is waarmee je ons altijd vrolijk kan maken. Eens in de zoveel tijd verdienen we een heerlijk uitgebreide maaltijd met alle poespas erbij.

Je eerste koffie in de ochtend

Want die mondhoeken gaan niet vanzelf omhoog, dat is toch echt de cafeïne die zijn werk doet. Het is oh zo fijn wanneer je de eerste dosis door je lichaam voelt stromen.

Je favoriete liedje op de dansvloer

“SOOO TELL ME WHAT U WANT, WHAT YOU REALLY REALLY WANT. I TELL YOU WHAT I REALLY REALLY WANT. I WANNA I WANNA I WANNA I WANNA REALLY SING…”

Schone lakens op je bed

Dit is echt een goddelijk gevoel. Met een blote billen gezicht tegen je schone kussen aan. Je helemaal onder de lakens verstoppen en je Netflix-serie aanzetten.

Ein-de-lijk naar de wc kunnen wanneer je heel nodig moet plassen

Geen verdere uitleg nodig.

Het openen van je nieuwe pakketje

Yeheeess. Eindelijk is je nieuwe pakketje aangekomen waar je al twee hele dagen op wacht. Als het dan ook nog eens precies is wat je had verwacht is dat een héél fijn gevoel.

Een massage

Een echt goede massage is soms alles wat je nodig hebt.

Lees ook: Single en niet ready to mingle? De beste reacties op de vraag waarom jij nog steeds single bent

Reageer op artikel:
10 dingen die minstens even goed zijn als seks zónder dat er seks aan te pas komt
Sluiten