Zara Bircan
Zara Bircan Love 1 feb 2020

De 5 dingen in het leven waar niemand mee wegkomt, behalve je zus

Als je een zus hebt, dan begrijp je vast dat er niks in de weg staat van jullie vriendschap. Zelfs als zij niet altijd het engeltje is dat ze laat blijken. Zij is de enige persoon die makkelijk wegkomt met de volgende dingen.

Maar gelukkig gelden deze dingen ook andersom, dus hebben we wel iets meer voor onze zus over. Ze weet alles weer goed te maken en die band is het helemaal waard. Want eerlijk, alleen zíj kan met de volgende dingen wegkomen.

5 dingen waar jij alleen je zus voor vergeeft

Wat zijn we toch de beste zus die zij maar kan wensen. Al komt ze bijna overal mee weg, dit zijn de vijf meest herkenbare dingen wat wij onze liefste zus niet kwalijk nemen.

1. Jou de schuld geven

Als je moeder jullie confronteert op een vlek op het tapijt, wijst je zus iets te snel met haar vinger naar jou. Net iets te verdacht, denk je niet? Gelukkig vertelt ze achteraf (alleen aan jou) dat zij het wél had gedaan. En als de schade niet te groot is, willen we het nog weleens voor haar opnemen.

2. Jouw spullen jatten

Als je je oordopjes of broek weer eens kwijt bent, weet je gelijk al waar je heen moet. Jouw zus pikt namelijk vaker je spullen dan je had gewild. Zolang ze het teruglegt (of haar sporen uitwist) kunnen we het nog hebben.

3. Jou voorliegen

Het zal niet de eerste keer zijn dat je zus jou weer eens een leugentje vertelt. En hoewel je dit echt van niemand pikt, vergeef je je zus wel. Daar zijn jullie familie voor, toch?

4. Jou plagen

Als ze je nieuwste outfit helemaal niks vindt, dan laat ze jou dat weten ook. En al helemaal als haar vriendinnen erbij zijn. Vooruit dan maar, als zij meer punten scoort als entertainer, vatten we niks persoonlijks op. Van anderen kan je het echt niet hebben als ze je plagen, maar van je zus wel.

5. Jou wegsturen

Als ze even aan het bellen is met haar nieuwste vlam, stelt ze het niet altijd op prijs dat haar zusje gedag wil zeggen. Onze zus is in dat geval de enige persoon die ons mag opdringen om te vertrekken. Als ze maar wel weet dat daar iets tegenover staat – waarschijnlijk mag je nu toch maar wel die ene blouse lenen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De 5 dingen in het leven waar niemand mee wegkomt, behalve je zus
Sluiten