Renée
Renée | LinkedIn Love 23 jul 2019

6 dingen die je vriendinnen voor je doen omdat je het zelf niet durft

De relatie met je vriendinnen is zo bijzonder dat je gewoon niet meer weet wat je zonder hen moet. En dat is maar goed ook, want stiekem laten we onze vriendinnen allemaal dingen voor ons doen die we zelf niet durven.

Je bent een mooie, zelfverzekerde vrouw, maar ook jij twijfelt soms wel even. Vooral als het gaat over de liefde. Jezelf kwetsbaar opstellen is nu eenmaal lastig. Met je vriendinnen aan je zijde weet je in ieder geval dat zij voor je klaarstaan om het één en ander uit handen te nemen.

De dingen die vriendinnen voor je doen omdat je het zelf niet durft

Check, check, dubbelcheck. Check hieronder de zes dingen die goede vriendinnen voor je doen als je het zelf even niet meer weet. Hoe meer je herkent, hoe closer je vriendschap is:

1. Uitzoeken of je potentiële lover vrijgezel is

Team FBI staat klaar om uit te zoeken over die ene knappe man of vrouw écht vrijgezel is. Geen ring dragen is namelijk niet altijd een teken dat iemand single is. Omdat je al weet hoe pijnlijk het is om een blauwtje te lopen, zoeken de meiden dit tot de bodem voor je uit.

2. Uitzoeken of je potentiële lover jou ook als potentiële lover ziet

Hé, hottie blijkt vrijgezel te zijn. Als het iemand is die jullie allemaal ‘kennen’, zijn je wingwomen de beroerdste niet. Ze doen altijd een goed woordje voor je als ze hem/haar spreken, zodat ze er binnen no time achterkomen of lekkerding jou ook ziet zitten.

3. Wingwoman spelen omdat je jezelf niet durft voor te stellen

Jullie staan in de kroeg en je hebt iemand op het oog. Je weet toch hoe je soms iemand tegen het lijf is die zo knap is, dat je het spontaan heet krijgt en begint te stotteren? Gelukkig kun je dan rekenen op je vriendinnen om jullie aan elkaar voor te stellen. Alleen al daarom ben jij hen eeuwig dankbaar.

4. Appjes samenstellen omdat je geen idee hebt wat je moet zeggen

De juiste woorden vinden als je met iemand aan het daten bent is lastig. Je wil grappig, gevat en net serieus genoeg overkomen. Gelukkig zijn je vriendinnen één appje van je verwijderd om een waanzinnig maar casual bericht samen te stellen.

5. Alle informatie opzoeken over de nieuwe vriendin van je ex

Je ex gaat door met zijn/haar leven en jij doet hetzelfde. Toch ben je nieuwsgierig of je ex inmiddels al een nieuw liefje heeft gevonden. Omdat jij echt niet langer zijn/haar socials wil checken, schakel je je vriendinnen in om desk research te doen. Wat zeggen we? Ze hebben zelf al een onderzoek ingesteld zonder dat je hiernaar hebt gevraagd.

6. Zwangerschapstest halen als het te lang duurt voordat je ongesteld wordt

Niets levert je zoveel stress op als overtijd zijn. Je weet dat het eigenlijk niet mogelijk zou kunnen zijn, maar toch staan je vriendinnen al in de drogisterij om een test voor je te halen. Gewoon, voor de zekerheid.

Meer over vriendschap:

Reageer op artikel:
6 dingen die je vriendinnen voor je doen omdat je het zelf niet durft
Sluiten