Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 18 okt 2015

6 dingen die zó fluffy zijn dat we er niet van af kunnen blijven

Het is iets wat elke vrouw heeft: alles wat fluffy is, is leuk. Als je iets ziet wat aaibaar, knuffelbaar of kneedbaar is storm je erop af om het aan te raken. Je kan het écht niet laten. Heb jij ook heel vaak een 'It's so fluffy I'm gonna DIEEEE' momentje? Dan herken je vast de volgende fluffy stuff waar jij je grijpgrage handjes niet vanaf kan houden:

1. Fluffy sokken

Het liefst van die hele dikke, wollige, maar toch extreem rekbare sokken. Het zijn one size fits all sokken en de lekkerste vind je vaak in de meest goedkope winkels. Schappen vól met fluffy sokken in alle kleuren van de regenboog. Als je ze aandoet weet je niet wat je meemaakt, er is gewoon niets fijner voor je poezelige voetjes als die sokken.

2. Een bed waar je diep in kan ploffen

Een boxspring met heel veel kussens en van die heerlijke donsdekens die heel dik lijken maar als je er in springt veren ze met je lichaam mee. Als je ze weer opklopt heb je hetzelfde effect. Je kan er heerlijk in wegkruipen en het voelt alsof je meters dekens op je hebt liggen. Uiteraard kan een ‘plofkussen’ ook niet ontbreken.

3. Een puppy

Het maakt niet uit welk ras het is, ze zijn fluffy. Als ze niet veel haar hebben, dan hebben ze wel overtollige huid waardoor ze zo lekker zacht zijn om vast te houden. Ze kijken ook nog zo onschuldig en je kan er heerlijk mee knuffelen. Wij vrouwen móeten ze op zijn minst aaien of een keertje optillen.

4. Een baby

Niet iedereen is even gek op baby’s, maar als het dan je nichtje of neefje is dan ben je op slag verliefd. Je hebt het liefst de hele middag dat kleine wezentje vast en kijkt naar die kleine handjes en voetjes. Je moet je best doen om hem of haar niet dood te knuffelen want ze zijn zo aandoenlijk.

5. Knuffelbeesten

Uiteraard je knuffel die je al vanaf je geboorte hebt. Ooit had je lieve Teddy een volle vacht en glanzende glazen oogjes. Tegenwoordig ziet ‘ie er behoorlijk gehavend uit maar dat doet niks af aan je liefde. Je kan dan ook niet slapen als je Teddy er niet is. Hij is in jouw ogen nog steeds zo fluffy als dat ‘ie vroeger was. Toch ben je stiekem ook wel blij met die nieuwe, donzige, zachte knuffel die je van je lover hebt gekregen.

6. Trui

Een hele grote harige die eigenlijk voelt alsof je de hele dag je dekbed om je heen hebt. Je hebt de trui ook maar direct in vier verschillende kleuren gekocht want je bent natuurlijk bang dat je nooit weer zo’n fluffy trui tegen komt. Het liefst draag je de trui in combinatie met een joggingbroek maar dat doe je alleen als je alleen thuis bent, oops.

Vinden andere mensen jou juist fluffy vanwege je schattige gezicht?

#3 Mensen knijpen altijd in je wangen. Benieuwd naar de andere zes dingen die jou sowieso overkomen met je schattige gezichtje? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
6 dingen die zó fluffy zijn dat we er niet van af kunnen blijven
Sluiten