Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Seks 28 okt 2019

Het recept voor eeuwige liefde: 6x dingen die koppels met een sterke relatie doen

Soms weet je gewoon dat het goed zit. Je hebt de liefde van je leven gevonden en je moet er niet aan denken  om met iemand anders te zijn. Jullie hebben af en toe een beetje mot, maar vullen elkaar ook perfect aan. Ben jij een gelukkige meid met een sterke relatie? Dan heb je dat aan de volgende dingen te danken.

Het recept van de perfecte relatie? Die is voor iedereen anders, maar er zijn een paar ingrediënten die niet mogen ontbreken.

6x dingen die koppels met een sterke relatie doen

Dankzij de volgende dingen gaan jullie al een lange tijd steady.

1. Jullie liegen nooit tegen elkaar

Niet om grote dingen, maar ook niet om de kleine dingetjes. Je weet dat je altijd eerlijk tegen hem of haar kan zijn, dus liegen is helemaal nergens voor nodig. En ook al weet je dat je lover niet blij gaat zijn met wat je vertelt, van iets achterhouden voor je lievelingspersoon krijg je een naar gevoel. Eerlijkheid duurt het langst, dat bewijzen jullie maar weer.

2. Jullie tonen altijd je emoties

Misschien soms iets te veel. Je kan altijd je hart luchten bij je liefje en daar ben je hem of haar eeuwig dankbaar voor. Je weet dat hij of zij je nooit veroordeelt, daarom is je lover de ideale persoon om die tranen even lekker bij te laten rollen.

3. Jullie geven allebei de volle honderd procent

Jullie werken beide hard om jullie relatie goed te houden. Om de beurt doen jullie iets liefs voor elkaar, bijvoorbeeld het organiseren van een date. Jullie staan altijd voor elkaar klaar en godzijdank is er niemand die meer z’n best doet dan de ander.

4. Jullie stellen duidelijke grenzen

Het klinkt misschien wat zakelijk, maar dat is het allesbehalve. Jullie hebben duidelijke regels over wat wel en niet kan. Dit is dan ook de reden dat er nog nooit iemand (erg) is gekwetst, want jullie weten precies waar de grens van de ander ligt.

5. Jullie laten elkaar vrij

Je relatie betekent de wereld voor je, maar jullie hebben ook een leven daarbuiten. Je gunt hem of haar genoeg tijd om met vrienden te besteden en andersom ook. Jullie laten elkaar vrij in de naam van de liefde.

6. Jullie houden van elkaars gebreken

Uiteindelijk zijn we allemaal maar mensen met allemaal zo onze gebreken. Jij houdt van zijn of haar flaws, want het maakt je lover uniek. Andersom kan je liefje enorm genieten van bijvoorbeeld jouw perfectionisme of van het feit dat je altijd moet huilen bij Disney-films.

Deze dingen maken jullie relatie sterk en zorgen ervoor dat jullie zo nog jaren door kunnen.

Lees ook: Volgens je horoscoop ben jij dít type vriendin in een relatie

Your Tango

Reageer op artikel:
Het recept voor eeuwige liefde: 6x dingen die koppels met een sterke relatie doen
Sluiten