Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Life 20 mei 2020

Dirty John krijgt een tweede seizoen en dit is alles wat je erover wilt weten

Dirty John, de Netflix-serie die daar ineens was en ons allemaal op het puntje van de stoel liet zitten. De serie, gebaseerd op een true-crime podcast van de Los Angeles Times, komt nu met een tweede seizoen. En dat seizoen heeft een nieuwe, waargebeurde verhaallijn over de zaak rondom Betty Broderick.

Eerlijk is eerlijk, wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen. Maar dan wel veilig onder een dekentje op onze bank.

Dirty John

Toen het eerste seizoen van Dirty John op Netflix verscheen, waren we in no-time verslaafd. Het eerste seizoen ging over het waargebeurde verhaal van de rijke Debra Newell die verleid wordt door de charmante John Meehan. John manipuleert haar – met alle gevolgen van dien – en het eindigt in een creepy liefdesdrama. Het zal fans dan ook verbazen dat er een tweede seizoen van de serie komt. Want het eerste seizoen had toch al een einde?

Dat klopt, maar het nieuwe seizoen gaat ook niet over John en Debra. Dit keer gaat het over het waargebeurde verhaal van Betty Broderick. En dat is niet zomaar een verhaal, want in 1983 haalde het elke Amerikaanse krantenkop als The Betty Broderick Story. Als zij vermoedt dat haar man Dan vreemdgaat, ontstaat er een kat- en muisspel. De scheiding tussen de twee is een van de meest controversiële scheidingen ooit en kent alle gevolgen van dien. Dat belooft erg spannend te worden.

The Betty Broderick Story

Betty Broderick wordt gespeeld door Amanda Peet (The Romanoffs) en Dan wordt gespeeld door Christian Slater (Mr. Robot). De serie verschijnt – net als vele releases – eerst in Amerika op 2 juni en komt daarna naar Netflix. Gelukkig zal er niet veel tijd tussen de eerste release en de Netflix-release zitten. Wij zitten alvast klaar met een grote bak popcorn en genoeg tijd om de hele serie te gaan bingewatchen.

Reageer op artikel:
Dirty John krijgt een tweede seizoen en dit is alles wat je erover wilt weten
Sluiten