Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 8 sep 2018

Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt

Ieder jaar scoren we weer een leuke adventskalender om mee af te tellen naar kerst. Voor dit jaar weten we al welke kalender we willen bemachtigen. Want bij Primark koop je voor een prikkie een Disney adventskalender. Hollen, dus.

Jouw hartje gaat hier sowieso harder van kloppen. Want wat is er nou fijner dan langzaam in de kerststemming te komen, met behulp van je favoriete Disney karakters?

Deze Disney adventskalender wil je scoren

Primark flikt het weer, hoor. Deze Disney adventskalender is niet alleen heerlijk om te zien. Want achter elk luikje schuilt zoals je gewend bent een cadeautje. En niet zomaar een.

Want wanneer je deze kalender aan de muur hebt hangen, kun je de weken tot kerst iedere dag een unieke Disney kerstbal uitpakken. Dat maakt het aftellen naar kerst nóg leuker.

Minnie Mouse oortjes

En je kunt zo dus ook je kerstboom steeds leuker en feestelijker aankleden. Wat je ervan kunt verwachten? Onder andere kerstballen met oortjes en strikjes, in de stijl van Minnie en Mickey Mouse.

Welke Disney figuren er verder allemaal op de kerstballen prijken, weten we niet. Maar met eerdere collecties geïnspireerd op Aladdin, Beauty and the Beast en de Kleine Zeemeermin, stelt Primark je vast niet teleur.

Credit: Primark

Lekker prijsje

De kalender gaat over de toonbank voor zo’n zeventien euro. Wanneer hij precies te koop is, is nog niet duidelijk. Maar we weten een ding, en dat is dat je er snel bij moet zijn wanneer hij te bemachtigen is.

Want deze kalender wil je toch gewoon hebben?

 

Super trouper: er bestaat een Mamma Mia café en dat is de perfecte plek voor een meidenavond

Pretty52

Reageer op artikel:
Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt
Sluiten