Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 28 nov 2018

Net op tijd voor december: er is nu een exclusieve Disney adventskalender

We tellen natuurijk al maanden af naar kerst en over een paar dagen kunnen we dat samen met onze favoriete adventskalender doen. Word jij ook zo enthousiast van de maand december en ben je een echte Disney fan? Dan wordt december jouw maand met deze Disney adventskalender.

Ein-de-lijk is het dan zover, over een paar dagen begint onze lievelingsmaand. En dat betekent maar één ding: het eerste vakje van de adventskalender mag bijna opengemaakt worden. Heb jij de juiste kalender nog niet kunnen vinden of heb je nog extra ruimte? Dan is bij deze die ruimte opgevuld.

Disney adventskalender

Naast de adventskalenders met seksspeeltjes, Baileys, wijn en Pringles is er nu een écht pareltje: de exclusieve Disney adventskalender. Aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk.

Deze limited edition adventskalender van Disneyland Parijs is gevuld met pins in de vorm van kerstballen. Bij de kalender krijg je een kerstboom waar je de schattige pins met disneyfiguren in kunt hangen.

disney adventskalender

Wees er snel bij

Aangezien het een limited edition is zijn er maar 1000 exemplaren van gemaakt. Wees dus heel snel, want ze gaan hard. Ze zijn alleen online te verkrijgen via deze link.

Zoals je misschien wel ziet moet je er flink voor in de buidel tasten, maar dan heb je wel wat. Af en toe moet je jezelf een beetje verwennen toch?

Dat wordt drinken: deze kerstballen gevuld met wodka zijn geweldig

Reageer op artikel:
Net op tijd voor december: er is nu een exclusieve Disney adventskalender
Sluiten