Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 september 2017

Hebben! Aftellen tot Kerstmis wordt fantastisch met deze Disney-adventskalenders

Vandaag is het nog precies 88 dagen tot het weer kerst is. Dat betekent nog ongeveer 12 weken wachten totdat we weer aan het kerstdiner zitten met vrienden en familie en fijne cadeaus mogen uitpakken. Maar de cadeautjesregen kan al veel eerder beginnen met de nieuwe Disney-adventskalenders. Aftellen tot kerst was nog nooit zó leuk.

Adventskalenders zijn er in verschillende soorten en maten en ook Disney heeft er zich dit jaar aan gewaagd. Voor het eerst kun je nu een adventskalender kopen met iedere dag een Disney-figuurtje achter het luikje. En om je dag nog beter te maken: je kunt kiezen uit 2 verschillende kalenders.

Micro Tsum Tsum

De eerste kalender is er eentje met 25 deurtjes en 25 kleine knuffelbeestjes. Je legt er wel bijna 70 euro voor neer, maar dan heb je wel iets waar je iedere dag naar uit kunt kijken. 25 dagen lang.

Animators Little’s

De tweede kalender heeft één deurtje minder, namelijk 24. Waarom precies, weet niemand. Anyway, deze kalender is gevuld met allemaal kleine Disney-poppetjes. Hiervoor betaal je nog geen 30 euro.

De kalenders zijn verkrijgbaar vanaf 24 oktober in de Disney Store. Online en offline. Haast je wel, want de kalenders zijn erg gewild.

Lees dit ook even: Is het al kerst? Primark verkoopt schattige Disney kerstballen

Reageer op artikel:
Hebben! Aftellen tot Kerstmis wordt fantastisch met deze Disney-adventskalenders
Sluiten