Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 21 november 2017

Disney- & beautylovers: Kiehl’s komt met een Mickey Mouse bodylotion

Hoe oud je ook wordt, je bent nóóit te oud voor Disney. En voor huidverzorging trouwens ook niet. Een van de fijnste merken ter wereld Kiehl's heeft de liefde voor huidverzorging gecombineerd met de liefde voor Disney. Ze hebben hun beroemde Crème de Corps een Mickey make-over gegeven.

Crème de Corps van Kiehl’s is misschien wel één van de meest gewilde bodylotions ter wereld. Als je goed kijkt naar Hollywood blockbusters, badkamers in de Vogue en naar al je favoriete Instagram meisjes kun je bijna overal wel een lichtgele fles met een wit etiket spotten. Het is een zachte bodylotion die je bijna niet ruikt. Maar hij werkt fantastisch.

Mickey Mouse

De verpakking is bijna iconisch te noemen. Maar nu wordt ‘ie nog beter. Want Kiehl’s heeft zijn hart verpand aan Disney. Mickey Mouse mag stralen op deze fantastische fles. En wij mogen daar van genieten.

Rechts zie de Crème de Corps gehuld in een Mickey Mouse verpakking. Links zie je de geschenkdoos. Want als je ‘m onder de boom wil leggen of voor Sinterklaas wil geven is het wel zo leuk als ‘ie helemaal in stijl wordt verpakt toch? Je kunt nooit genoeg Disney hebben. Vanaf 1 december is deze Mickey Mouse bodylotion verkrijgbaar.

Kiehl’s komt ook met een adventkalender. Hier zie je de allerleukste adventkalenders op een rij.

Reageer op artikel:
Disney- & beautylovers: Kiehl’s komt met een Mickey Mouse bodylotion
Sluiten