Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 22 mei 2018

Yay! Er zijn nu Disney bruisballen te koop zodat je kunt badderen als een prinses

Primark is zojuist nóg leuker geworden. Natuurlijk kun je er als Disney fan al flink je slag slaan sinds de samenwerking, maar wat ze nu verkopen is wel het toppunt van 'dit MOET ik hebben'. Maak kennis met Disney bruisballen. Want hé, je bent nu eenmaal een prinses.

Prinsessen verdienen nu eenmaal me time en hoe kun je beter ontspannen dan door lekker in bad te gaan? Nu is een badsessie niet compleet zonder bubbels en nee, we hebben het dit keer niet over champagne. Disney bruisballen zijn in dit geval namelijk minstens even lekker.

Disney bruisballen kopen

Je kunt nu dus bubbelen als een prinses, zonder dat je er een fortuin aan kwijt bent. De Disney bruisballen van Primark zijn namelijk iets goedkoper dan de ballen die je bijvoorbeeld bij LUSH vindt.

Voor omgerekend 2,80 euro badder je namelijk als Belle, Ariël of Elsa. En hé, dat is helemaal niet verkeerd.

NEW Disney bath bombs from @primark ? #primark #primarkdisney #disneyhome #disneyfind #disneyuk #disney

Geplaatst door Disneyfind op Donderdag 17 mei 2018

In Nederland verkrijgbaar?

Nu wil je natuurlijk nog maar één ding weten: zijn de Disney bruisballen ook in Nederland te koop? We hebben alvast wat onderzoek voor je gedaan en zowel op Instagram als op de website hebben we ze (nog) niet gespot.

Je kunt natuurlijk altijd even naar een Primark bij jou in de buurt gaan om te kijken hoe het er met de Disney collectie voor staat. En anders is het hopen dat ze de bruisballen tóch nog naar Nederland halen. Primark, lees je mee…?

Pretty 52

Reageer op artikel:
Yay! Er zijn nu Disney bruisballen te koop zodat je kunt badderen als een prinses
Sluiten