Inga Stoit
Inga Stoit Life 13 okt 2018

Zó leuk! Deze bar in Glasgow serveert Disney cocktails

Ben jij al die standaard mixdrankjes beu? Boek dan een reisje naar Glasgow. In bar Driftwood serveren ze de leukste Disney cocktails. Deze zijn lekker en schattig. Denk aan jouw favoriete Disney film en zoek vervolgens een heerlijke cocktail uit.

Cocktails zijn leuk en lekker. Dus hoe geniaal is het als je er een Disney thema aan hangt? Bij het nemen van een slokje komen er kinderlijke herinneringen boven en geniet jij dubbel zo veel. Wedden?

Disney cocktails

Bar Driftwood maakt de cocktails betaalbaar voor iedereen. Voor minder dan 4 euro kies jij je favoriete Disney drankje. Noem een film en zij maken het: van Mickey Mouse naar Frozen tot Peter Pan.

Je kan een heel Disney pakket bestellen waarin veel sprookjes werkelijkheid worden. Je krijgt dan twaalf drankjes die per stuk nog geen 3,50 euro kosten.

Populaire drankjes

De Disney films zijn creatief geuit in de drankjes. Mickey Mouse kan je herkennen aan zijn Oreo oren en Lady en de Vagebond is ook al zo schattig weergeven. Deze cocktail kan je namelijk delen, het heeft een touwtje wat eruitziet als een spaghettisliert die je samen kan opslurpen.

Disney cocktails

Samenstelling

De cocktails worden gemaakt met amaretto, aardbei likeur, limonade, zoetigheid en meer. Het is een feestje in een glas. En het is zelfs zo geliefd dat er ook voor de niet-alcoholdrinkers ‘mocktails’ ontworpen zijn.

Deze Disney koelkast van Smeg is wishlist materiaal dus doei spaargeld

Reageer op artikel:
Zó leuk! Deze bar in Glasgow serveert Disney cocktails
Sluiten