Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 2 okt 2017

Droombaan! Disney zoekt mensen die de wereld willen rondreizen en mensen willen betoveren

Houd je van reizen? Houd je van Disney? Zoek je een uitdagende baan? Dan is dit misschien wel je droom. Je kunt nu namelijk werken op de cruises van Disney terwijl jij wordt omringd door je favoriete Disney figuren. En je reist ook nog eens de wereld rond.

Werken op Disney cruises? Oh JA

Vergeet die bijbaan, want wij hebben zojuist dé droombaan gevonden. Disney is op zoek naar mensen die het wel zien zitten om op een cruise te werken, naast Mickey Mouse. Magischer kan niet.

Wil je er werken als make-up artiest? Als chef, badmeester, hostess, entertainer of toch liever de bediening in? Het kan allemaal. Het maakt niet uit waar jouw skills liggen, er is vast een vacature waar jij op kunt solliciteren.

Wat ga je doen?

Je zult gaan werken op maar liefst vier Disney cruises. De Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy. Als je dat niet enorm enthousiast maakt dan hebben we nóg een verrassing voor je. Je zult namelijk ook varen naar het privé eiland in de Bahamas. Halleluja.

Om te solliciteren heb je een ticket naar Amerika nodig, want vanuit daar vertrekken alle cruises. Verder spreek je vloeiend Engels, ben je 21 jaar of ouder en heb je wel wat ervaring nodig. En natuurlijk kun jij de mensen bij Disney wel overtuigen want jouw liefde voor Disney is groots.

Disney vertelt:

‘Disney Cruise Line is een wereldbekende leider in hospitality en entertainment. Met de ongelooflijke routes krijg je de kans om spannende bestemmingen over de hele wereld te bezoeken. De werknemers zullen een onvergetelijk avontuur beleven. Je werkt aan je persoonlijke groei en professionaliteit terwijl je op prachtige plekken komt.’

Nu zijn we echt wel overgehaald. Waar wacht je nog op? Zoek jouw perfecte droombaan op één van de cruises hier. Wie weet begeef jij je straks op een magische Disney boot in de Bahama’s. #goals.

LEES OOK: Fashion influencers worden gek: Er bestaat een denim-collectie met Disney-figuren

Reageer op artikel:
Droombaan! Disney zoekt mensen die de wereld willen rondreizen en mensen willen betoveren
Sluiten