Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 4 november 2017

Cute! Primark heeft fijne warme Disney dekens mét capuchon

Het is sinds deze week akelig koud en dat zorgt ervoor dat we opzoek gaan naar warmte. De verwarming staat hoog, de open haard kan aan, de theepot is gevuld en de dekens weer tevoorschijn gehaald. Maar jouw chillsessie kan nog beter, mooier en warmer worden dankzij deze té schattige Disney dekens mét capuchon.

De schattigste Disney dekens zijn hier

Het item waarmee jij het lekker warm hebt deze winter én waarmee jij de blits maakt op de bank is hier. De Disney dekens met capuchon en handschoenen zijn perfect voor de koukleumpjes onder ons. En: chillen doe je natuurlijk in stijl.

Primark heeft het weer geflikt. Deze collectie aan dekens is om op te vreten. En ze zijn geheel in Disney stijl. Je kunt als Minnie Mouse door het huis waggelen en je hebt ook nog de keuze uit verschillende kleuren. Er is een zwarte, witte of rode Minnie Mouse deken en de deken heeft ook nog eens mega schattige oortjes.

Nog meer moois (en fluffy):

Je kunt ook als konijn door het leven gaan, want ook Stampertje is van de partij en de deken is minstens zo zoet. En net zo zacht en fluffy. Wat wil een vrouw nog meer? Nou, een hele Disney collectie aan dekens. Want je kunt voor een klein prijsje ook nog de Katrien Duck deken aanschaffen. Wij zijn helemaal verliefd:

Deze is trouwens ook echt veel te leuk: Musthave: met deze zeemeermindeken blijf je heerlijk warm

Pretty 52

Reageer op artikel:
Cute! Primark heeft fijne warme Disney dekens mét capuchon
Sluiten