Disneyfans opgelet! Zo kun jij een volwassen prinsessenetentje geven

Wie herinnert ze niet? De prinsessenfeestjes waar je vroeger naartoe ging. Opgedoft als jouw favoriete prinses zat je met je vriendinnetjes aan de mooiste tafel. Je voelde je een échte prinses. Wat kan het soms jammer zijn dat deze tijd voorbij is. Maar wij hebben goed nieuws voor je. Met deze inspiratie, geef jij gewoon een volwassen prinsessenfeest.

Kruip in de huid van je favoriete Disney prinses met deze tafel inspiratie:

BELLE

Prinses Belle liet in Belle en het Beest zien dat ze én prachtig was en een mooi innerlijk had. Deze prachtig gedekte tafel neemt je helemaal mee in het romantische verhaal van deze lieve vrouw.

Jasmine

Waan je in het verre Oosten, met een tafel gedekt ter inspiratie van prinses Jasmine. Een nieuwsgierige prinses, die zich door niets en niemand liet tegen houden.

Merida

Een groene tafel, precies hoe je de stoere vrolijke prinses Merida kent.

Ariel

Diep in de zee, natuurlijk kan bij deze tafel de vis niet ontbreken. Deze vrolijke roodharige prinses was o zo benieuwd naar wat er boven het water afspeelde.

Mulan

Deze dappere prinses was altijd in voor avontuur. Met de felle rode kleuren, ben jij dat ook. Deze tafel is typisch iets voor de mooie prinses Mulan.

LEES OOK: 19 x wat je nog niet wist of was opgevallen aan de Disney prinsessen

Reageer op artikel:
Disneyfans opgelet! Zo kun jij een volwassen prinsessenetentje geven
Sluiten