Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 7 mrt 2019

Magisch leuk! Er is een Disney festival deze zomer met bekende DJ’s en daar wil jij bij zijn

Disneyland, bij het horen van deze magische plek denk je gelijk al aan de Mickey Mouse oren. Maar het park doet ook aan feestjes en aankomende zomer presenteert Disney een uniek festival genaamd Electroland. Met de vetste internationale DJ’s op DE plek waar dromen werkelijkheid worden.

Uit je dak gaan op lekkere beats in het hart van de magie? Het kan in Electroland, met onder andere Armin van Buuren en Nicky Romero kun je namelijk een heel weekend lang losgaan. Waar kunnen we boeken?

Het Disney Festival Electroland

Het park is van 20:00 uur tot 02:00 uur één grote dansvloer met internationale DJ’s. Overdag dus op de foto met je favoriete Disney-figuur en ‘s avonds de leukste kiekjes met je vriendinnen feestend met Armin van Buuren op de achtergrond. Op 5, 6 en 7 juli staat Electroland gepland en jij kunt erbij zijn.

Hier vind je de actie waarbij je voor 296 euro voor één avond toegang krijgt tot Electroland en drie dagen entree hebt tot de beide Disneyland parken.

Verblijf tijdens dit leuke tripje

Het thema van het festival is jungle en laat nu de accommodatie daar lekker bij aan sluiten. Je verblijft in een blokhut van Disney’s Davy Crockett Ranch waar je met vier vriendinnen kunt slapen. In de ochtend wordt er ook nog eens ontbijt voor je gemaakt. Wat een luxe.

Aftermovie

Benieuwd naar wat je kan verwachten? Hier de aftermovie van vorig jaar.

Kan je geen genoeg krijgen van Disneyland? Je kunt nu ook auditie doen om een echte prinses te worden.

Droombaan! Disneyland is weer op zoek naar de leukste prinsessen en ze zoeken jou

Reageer op artikel:
Magisch leuk! Er is een Disney festival deze zomer met bekende DJ’s en daar wil jij bij zijn
Sluiten