Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 16 mei 2018

Woehoeee! Disney film De Kleine Zeemeermin komt in live action versie, en die wil je zien

De Kleine Zeemeermin is ongetwijfeld een van de mooiste Disney films ooit. Wij konden hier vroeger uren naar turen. En binnenkort kunnen wij dit opnieuw doen door naar de allernieuwste live action versie van De Kleine Zeemeermin te kijken.

‘Diep in de zee, diep in de zee.’ Ken je het nog? Mooi he? Ariël met haar rode lokken en prachtige paarse schelpen bikini, was ons grote voorbeeld. Wij wilden allemaal Ariël zijn. De nieuwe Disney film, De Kleine Zeemeermin in live action variant, is op komst en die willen wij maar al te graag zien.

De Kleine Zeemeermin, live action versie

In 1989 kwam de eerste versie van De Kleine Zeemeermin uit. En nu, bijna dertig jaar later, komt er een live action versie uit. Het gaat hierbij om echte mensen. Actrice Poppy Drayton speelt de rol van de kleine zeemeermin.

De trailer van The little mermaid is hier

De titel (The Little Mermaid) blijft hetzelfde maar het verhaal van nu is wel degelijk anders. In dit verhaal gaat het over Cam Harrison, de jonge verslaggever. Hij gaat naar een kleine plek in Mississippi en gaat daar op onderzoek uit naar de zeemeermin.

Disney film

Ook in deze nieuwe variant is liefde heel belangrijk. Er bloeit liefde op tussen de zeemeermin en Cam, en uiteraard is er boef in het spel. De film is spannend als vanouds. De Kleine Zeemeermin komt op 17 augustus uit in de bioscoop. Wij kunnen niet wachten. Bekijk hieronder vast de trailer.

Reageer op artikel:
Woehoeee! Disney film De Kleine Zeemeermin komt in live action versie, en die wil je zien
Sluiten