Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 14 feb 2017

Disney geeft jou de kans om met 20 vriendinnen te slapen in een Belle en het Beest kasteel

Het was je droom toen je nog een klein meisje was en eigenlijk is het nog steeds je ideaalbeeld: leven als een Disney prinses. Om dit doel te bereiken ben je natuurlijk eeuwig op zoek naar Prince Charming én je kijkt geregeld Disney films terug. Maar nu komt die droom nog een beetje dichterbij. Je kunt namelijk naar een kasteel dat er precies zo uit ziet als de burcht in Belle en het Beest want Disney nodigt je uit.

Dit prachtige kasteel is niet aan de andere kant van de wereld. Nee, het veertiende-eeuwse gebouw staat in Schotland en is dus slechts een paar uurtjes vliegen van je vandaan. Én het mooie is, je kunt er echt een paar nachtjes slapen.

Win een mini-vakantie in dit gigantische sprookjeskasteel

Het verhuurbedrijf HomeAway heeft namelijk de handen ineen geslagen met Disney. Concreet betekent dat dat er één gelukkige fan is die vijf dagen in het Schotse kasteel mag slapen en zich Belle kan wanen.

Het wordt nog beter. Als jij de gelukkige winnares bent, mag je je twintig beste vrienden uitnodigen om in het kasteel te slapen. Wat betekent dat je een heus bal kunt geven, zoals het een échte prinses betaamt.

Uiteraard staat er voldoende personeel voor je ter beschikking tijdens je prinsessendroom.

Je kunt hier meedoen om een vakantie in dit sprookjeskasteel te winnen.

We denken dat je dit ook wilt lezen: Yas keek Manchester by the sea: Een film waar je nog dagen van ondersteboven zult zijn

Reageer op artikel:
Disney geeft jou de kans om met 20 vriendinnen te slapen in een Belle en het Beest kasteel
Sluiten