Disney op de planning? Met deze tips geniet jij van een waanzinnige tijd zonder een godsvermogen uit te geven

Kun je niet wachten tot je eindelijk een bezoekje kan brengen aan Disneyland, maar kost het gewoon echt te veel geld? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk dé tips voor jullie waardoor je gewoon kunt genieten zonder dat je een godsvermogen uitgeeft. Naar Disney gaan én geld besparen is toch alles wat we willen?

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Disneyland wil je gewoon echt één keer in je leven bezoeken. Van de vetste achtbanen tot de mooiste parades, Disneyland is dé plek waar jouw dromen uitkomen en na het lezen van dit artikel al helemaal.

Zo bespaar jij geld tijdens je reisje naar Disneyland

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Disneyland is niet goedkoop. Maar dit betekent niet dat je jouw reisje kan vergeten. Wij hebben namelijk tips voor je op een rijtje gezet waarbij je flink wat geld bespaart. Zo kan je toch genieten van de meest magische plek ter wereld.

1. Koop tickets vooraf

Misschien wel één van de meest belangrijke. Je kan beter de tickets online kopen dan dat je ze in het park zelf aan de kassa koopt. Het is misschien niet heel veel, maar de kans is groot dat je al 10% bespaart. Een ander voordeel hieraan is dat je niet in de lange rij hoeft te wachten bij de kassa. Win-win.

2. Neem je eigen snacks mee

Wij zijn dol op eten en snacken. Maar helaas is dit in Disneyland niet zo goedkoop. Dit betekent natuurlijk niet dat jij heel de dag jezelf moet verhongeren. Neem gewoon zelf wat snacks mee. Zo bespaar je wat geld én heb je ook wat te snacken als je in de rij staat te wachten.

3. Accommodatie

Oké, slapen in één van de Disneyland hotels hoort er eigenlijk bij. Maar deze hotels kosten je meer geld dan een gemiddeld hotel. Ga daarom op zoek naar een verblijf dat net buiten het park ligt. Het is net zo leuk én een stuk goedkoper.

4. Neem je eigen waterfles mee

Geloof ons, van een dagje in Disneyland krijg je ongelofelijke dorst. Maar net zoals het eten is ook het drinken hier niet al te goedkoop. Gelukkig vind je door het park verschillende plekken waar jij gratis en voor niets jouw fles weer kan vullen.

5. Koop je souvenirs buiten het park

Wie wil er nu niet een foto met die té leuke Minnie Mouse oortjes? Maar wist je dat je deze oortjes en andere souvenirs ook gewoon ergens kan krijgen voor een stuk minder geld? Zo vind je bij Primark al veel Disney items en zijn er ongetwijfeld meer plekken waar jij je accessoires alvast in kunt slaan.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: