Disney lanceert ‘The Nightmare before Christmas’ collectie die jouw huis spookachtig leuk maakt

Liefhebbers van Halloween en alles wat spookachtig is opgelet. Disney lanceert namelijk een ‘The Nightmare before Christmas’ collectie vól angstaanjagende items voor in huis. Perfect voor je eerstvolgende themafeestje, toch?

De Disney film ‘The Nightmare before Christmas’ jaagt je de stuipen op het lijf en is heerlijk om een avondje mee te griezelen. En nu bestaat er dus een geweldige collectie geïnspireerd op deze film.

Nightmare before Christmas

Heb je de film niet gezien? Dan praten we je even gauw bij. Het is een stop-motion film uit 1993. Het verhaal gaat over Jack Skellington, de pompoenkoning van Halloween Town. Hij is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween.

Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van kerst dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het kerstfeest over te nemen.

Angstaanjagende Disney collectie

De collectie die Disney nu uitbrengt over deze film bevat geen kleding. Maar wel heel veel leuke dingen voor in huis. Wat dacht je van een spookachtig bordje, een koektrommel met doodshoofdjes of angstaanjagende kerstballen?

Ook servetjes, een drinkbak voor je hond en een super leuke mok zit in deze ‘The Night Before Christmas’ collectie van Disney. En zelfs aan servetjes en een tafelkleed in stijl van de jaren ’90 griezelfilm is gedacht.

De collectie is lekker betaalbaar, dus je kunt je lekker uitleven en al je favoriete items inslaan. Hieronder kun je alle items bekijken. Je bemachtigt ze hier. Klaar om te griezelen?

 

Let’s go! Boek nú je vliegticket als je goedkoop op vakantie wil gaan tijdens de Kerstdagen

Reageer op artikel:
Disney lanceert ‘The Nightmare before Christmas’ collectie die jouw huis spookachtig leuk maakt
Sluiten