Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 mrt 2017

Oh my lord: Disney heeft flink uitgebreid en het is fabelachtig prachtig

Disney World blijft uitbreiden en daar zijn wij super blij mee. Deze keer zijn het de Avatar fans die in hun handen kunnen knijpen. Er komt namelijk een tot op de detail nagemaakte wereld van Avatar: Pandora. En het is freaking amazing.

Disney laat je voelen als een kind in de snoepwinkel. Ongeacht jouw leeftijd: als Tarzan aangaat, je één stap in
het park zet en als Phil Collins op de radio komt, ben jij verkocht. De films kan je meezingen en de Disney Theorie heb jij al drie keer uitgespeeld. Aankomende zomer ben jij ook volledig in jouw nopjes, want dan zal de wereld van Avatar open gaan in Disney World Animal Kingdom in Florida.

Een droomvlucht

In de zomer van 2017 opent Disney’s Animal Kingdom een enorme nieuwe wereld waar je met een boot door een lichtgevend regenwoud à la Avatar kan varen. Ook zal de gigantische heilige boom aanwezig zijn, zijn er zwevende rotsen en zijn er Na’vi-themed restaurants.

Pandora heeft twee attracties, namelijk de Na’vi River Journey en een Avatar Flight of Passage waarbij je gematcht wordt met jouw persoonlijke Avatar. Voel jij je in de droomvlucht van de Efteling ook het gelukkigste meisje in de wereld? Dan moet je Pandora zeker een bezoekje brengen.

Een vervolg

James Cameron verklapt ook dat er zijn meer Avatar films onderweg zijn. Ook vertelt hij daarbij dat er wellicht in Animal Kingdom’s nieuwe wereld Pandora een aantal clues zijn die in de volgende films terug zullen komen.

Een nieuwe Disney easter egg hunt is gestart. Wij hebben onze ticket vast geboekt.

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Er komt een nieuw pretpark à la Disneyland dat nóg sprookjesachteriger wordt

Reageer op artikel:
Oh my lord: Disney heeft flink uitgebreid en het is fabelachtig prachtig
Sluiten