Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 15 juni 2018

Yay! Deze Disney heuptasjes zijn jouw allerbeste vriend bij je volgende festival

Een heuptas doet je ongetwijfeld denken aan de Avondvierdaagse die je liep op de basisschool. Maar deze vriend is mooi weer terug om de zomer van 2018 een stuk makkelijker te maken. Ben je van plan om naar festivals te gaan? Dan mogen deze Disney exemplaren uiteraard niet om je heupen ontbreken.

Of nou ja, om je heupen… Als je het kunstje bij de influencers afkijkt zie je dat ze het op verschillende manieren dragen. Op je rug, schuin over je borst of dus om je heupen: het kan allemaal. Zo lang je maar een leuk exemplaar hebt en deze Disney heuptas voldoet compleet aan de eisen.

Disney heuptas kopen

Zeg Disney en je maakt vrouwen wild. Van die rosé gouden Minnie Mouse oren tot een heuptas, wie er geen genoeg van krijgen heeft deze fannypack natuurlijk óók nodig.

Omarm je inner 90’s kid, want het festivalseizoen wordt zo echt een stuk leuker. De Disney heuptas is verkrijgbaar bij de webshop Shop Disney.

disney heuptas in denim
14,34 euro

disney heuptas kopen in leer
22,83 euro

disney heuptas kopen met de zeven dwergen opdruk
71 euro

Shop Disney verstuurt producten ook buiten Amerika, dus dat betekent dat je het gewoon kunt bestellen. Of boek een tripje naar Disneyland Parijs en neem daar een kijkje. Heb je meteen een goede reden om deze zomer nog te gaan.

elite daily

Reageer op artikel:
Yay! Deze Disney heuptasjes zijn jouw allerbeste vriend bij je volgende festival
Sluiten