Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 6 mei 2018

Disney paradijs! Er bestaat nu een Disney home decoratie winkel in Californië

Als jij van Disney houdt is dit voor jou hemel op aarde. Er bestaat namelijk een Disney home winkel. De winkel bevindt zich in Californië, in het Disneyland Resort. Alles wat jij in je huis nodig hebt is er nu in Disney stijl. Hoe leuk is dat?

Of je nu opzoek bent naar glazen, dekens, keukenspullen of wat dan ook; deze winkel heeft het. En om het nog extra leuk te maken: De spulletjes komen in diverse thema’s en seizoenen. Zo vier je Kerstmis met Disney maar ook met Pasen.

Disney home decoratie

Mickey Mouse en Minnie Mouse fleuren de winkel. Je wordt er kinderlijk blij van. Voor alle andere sprookjes kan je hier ook terecht.

Uiteraard wil je nu het liefst zo snel mogelijk naar Californië. Maar mocht jij andere verplichtingen hebben is dit geen probleem, want: Je kan ook online shoppen.

Eigen Disney paleis

Daarnaast hebben wij in Nederland zelf ook een klein Disney plekje. Althans, hier worden veel leuke Disney spulletjes verkocht. We hebben het natuurlijk over de Primark.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over Disney nieuws? Blijf ons lekker volgen, want wij houden het als geen ander in de gaten.

Reageer op artikel:
Disney paradijs! Er bestaat nu een Disney home decoratie winkel in Californië
Sluiten