Renée
Renée | LinkedIn Life 31 okt 2018

Jij en je vriendinnen kunnen nu een fantastisch mooi Disney huis kopen

Zoek niet verder naar een prachtig huis om samen te wonen met de meiden. Er staat namelijk een heus Disney huis te koop en geloof ons… Dat is echt zo fantastisch als het klinkt.

Een huis vinden in Nederland is super lastig. Helemaal als je met je vriendinnen wil samenwonen. Overweeg daarom eens om te emigreren naar Amerika. In Florida staat het Disney huis namelijk te koop en dat is echt jullie droomhuis.

Disney huis in Florida

Op ongeveer een uur afstand van het Disney park in Florida vind je dit beeldige huis. Maar hé, misschien voel je de behoefte bijna niet meer om überhaupt naar Disney te gaan, omdat je al thuis al aan je trekken komt.

De vijf slaapkamers en zes badkamers zijn compleet in de stijl van je lievelingspark. Dat betekent dat er genoeg ruimte voor jou en je vriendinnen is. Hoef je ze niet te missen zodra je in Amerika woont.

Het interieur

Je kunt je vast wel voorstellen dat het interieur meer dan heerlijk is. Maar ook de buitenkant is te mooi voor woorden. Hallo, heb je ooit in een Mickey Mouse zwembad gezwommen? Dat zwembad kan zo van jou zijn. Er zijn maar liefst twee zwembaden waarin jij baantjes kunt trekken.

Je garage heeft plek voor maar liefst zes auto’s, er zijn paardenstallen en films kijk je tegenwoordig in je eigen bioscoop. We kunnen nog maar één ding zeggen: verkocht.

Vraagprijs

Hopelijk hebben jullie inmiddels een goedgevulde bankrekening. De vraagprijs van het Disney huis is 750.000 euro. Je krijgt er natuurlijk wel een te gek huis voor terug, maar het is wel iets om over na te denken voor je een bod uitbrengt.

Op naar Arnhem! Bij deze Primark is de kerst allang begonnen

Lindanieuws

Reageer op artikel:
Jij en je vriendinnen kunnen nu een fantastisch mooi Disney huis kopen
Sluiten