Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 6 sep 2018

Disney kerstballen zijn een feit en daarmee wordt jouw kerstboom nóg feestelijker

Ben je al aan het aftellen tot kerst? Dan ben je waarschijnlijk nu al aan het nadenken over de kleurkeuze van de kerstversiering in jouw boom. Zoek niet verder, want er bestaan Disney kerstballen. En die wil je in de kerstboom hangen dit jaar.

Lichtjes, slingers, meerdere kleuren kerstballen of juist een zorgvuldig uitgekozen kleur: het optuigen van de kerstboom is een werkje die je volle aandacht nodig heeft.

Disney kerstballen

Naast kerst krijgen we ook niet genoeg van Disney films. We kunnen ze eindeloos blijven kijken, en dromen stiekem nog steeds van een carrière als Disney prinses.

Die baan zit er misschien niet in, maar je kunt nu wel compleet losgaan met kerstballen in de vorm van je favoriete Disney figuren. Mickey Mouse, Doornroosje, Sneeuwwitje en Aladdin, ze vieren dit jaar allemaal kerst met jou.

Dit wordt de beste kerst ooit

Deze kerstballen waren het enige wat je nog miste in je leven. Nu is het alleen nog wachten tot het eindelijk December is en de kerstbomen in huis gehaald mogen worden.

Maar tot die tijd kun je lekker dromen over een kerst in het bijzijn van al je favoriete Disney figuren. Je shopt de kerstballen hier. Bedankt ons later maar – of nodig ons uit voor een kerstontbijt. Da’s ook goed.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Disney kerstballen zijn een feit en daarmee wordt jouw kerstboom nóg feestelijker
Sluiten