Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 21 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Maak jouw kerstboom nog leuker met deze Disney kerstballen van Primark

Een kerstboom versieren is toch wel het lichtpuntje tijdens de donkere dagen. Iedereen wordt blij van het eindresultaat, want wat is er leuker dan een mooi versierde boom in je huis? Samen met deze nieuw Disney kerstballen van Primark heb jij misschien wel de leukste boom van je al vriendinnen.

Ieder jaar is het weer de grote vraag: welke kleuren gaan jouw boom in? Ga jij voor roze, rode, witte of toch blauwe ballen? En waar haal je ze dan vandaan? Wij hebben nu dé kerstballen gevonden die niet kunnen ontbreken in jouw boom.

Disney lerstballen van Primark

Wij hebben de meeste leuke én schattige kerstballen gevonden die je echt wil hebben dit jaar, namelijk Disney kerstballen. Alleen al de woorden Disney en kerstballen maakt ons extra enthousiast voor de feestdagen.

Een bal in de vorm van Mickey Mouse met alleen maar glitters, een met stippen en strik of toch het iconische Mickey handje met gouden glitters. Ze klinken alleen al té leuk voor woorden. De ballen zijn verkrijgbaar in sets van 4, 6 of 25.

Disney Kerstballen Primark
Primark

Set van vier

De set van vier Disney kerstballen bestaan uit de leukste ballen in de vorm van Mickey. Zie jij ze ook al in je kerstboom hangen? De ballen zijn al leuk, maar de prijs nog veel leuker. Zo heb je jouw set al voor maar €4.

Disney kerstballen Primark
Primark

Set van zes

Van ballen in de vorm van Mickey tot het iconische handje. In de set van zes stuks zitten ze allemaal én dat nog steeds voor een prijs van maar €4. Beter kan bijna niet. De sets zijn verkrijgbaar in twee soorten: een set van licht roze, blauwe en paarse ballen en een set van gouden, bruine en oranje ballen.

Disney kerstballen sets 25
Primark Primark

Set van 25

Voor maar €14 heb jij al een doos vol mooie en leuke Disney kerstballen. Ga jij voor de rood met zwarte set of heb je toch liever de zachte roze, blauwe en gouden kleuren?

Disney hangers Primark
Primark

Disney hangers voor je boom

Naast de leuke ballen heb je ook de leukste Disney hangers voor in je boom. Ga jij voor een schattige Olaf, een Marie van de Aristocats of toch voor Minnie en Mickey? Waar je ook voor gaat, jouw boom gaat er waanzinnig uitzien dit jaar en dat voor maar €6.

Ren daarom zo snel mogelijk naar jouw dichtstbijzijnde Primark en scoor de leukste kerstballen die je ooit in je leven hebt gezien. Samen met jouw boom in de stijl van Disney wordt jouw kerst onvergetelijk.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Maak jouw kerstboom nog leuker met deze Disney kerstballen van Primark
Sluiten