Renée
Renée | LinkedIn Life 17 sep 2018

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Nu de zomer onofficieel ten einde is kunnen jij en je vriendinnen nog maar aan één ding denken. De feestdagen. Tuig de boom in gedachten alvast op, want als je ziet wat voor prachtige Disney kerstballen je erin kunt ophangen word je helemaal gek.

Gek van enthousiasme, bedoelen we. De Disney kerstballen worden namelijk ‘gewoon’ bij Primark verkocht en da’s reden genoeg om een shoptripje in te plannen.

Disney kerstballen bij Primark

Een sprintje naar Primark trekken is geen slecht idee als de Disney kerstballen in de winkels hangen. Want hoewel je echte Disney decoratie in de boom kunt hangen, bespaar je bij Primark natuurlijk hartstikke veel geld.

De Minnie Mouse ballen zijn fantastisch, maar ook Winnie en Iejoor verdienen een plekje in jouw kerstboom. En laten we theekopjes van Belle en het Beest niet vergeten. Je begrijpt vast wel dat jouw boom niet compleet is zonder deze kerstballen.

disney kerstballen
disney kerstballen
disney kerstballen

Wanneer het precies te koop is, is nog niet bekend. Maar we houden Primark goed in de gaten voor je. Nu nog een boom vinden en je bent helemaal klaar voor de feestdagen.

Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt

Reageer op artikel:
Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen
Sluiten