Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 sep 2017

Fashion influencers worden gek: Er bestaat een denim-collectie met Disney-figuren

Waar is tegenwoordig geen Disney-twist aan gegeven? Eerder konden we al dagdromen over adventskalenders, kerstballen, stoelen, een slaapschelp, tassen en make-upkwasten. Allemaal in Disney-stijl. En het feest gaat maar door, want er is nu een nieuwe denim-collectie ontworpen met onze favoriete Disney-figuren. No way!

Het brein achter denimmerk SIWY had het briljante idee om een collectie te ontwerpen in Disney-thema. Denk dan niet aan pakjes die exact lijken op die van de animatiefiguren zelf, maar aan standaard kledingstukken die opgeleukt worden met patches. Patches in de vorm van onze Disney-helden.

Disney en fashion

De collectie bestaat onder meer uit een denim short waar Mickey Mouse op staat, een boyfriend jeans met Minni Mouse all over it, een skinny jeans met Mickey Mouse en strepen aan de zijkant en een spijkerjasje met tientallen gezichtjes van Minnie Mouse.

Als warme broodjes over de toonbank

Wat eigenlijk voor ieder Disney-item geldt, geldt ook voor deze collectie: wees er snel bij want de items zijn zeer geliefd. Eerdere Disney-producten die in de verkoop gingen, waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Niet te lang twijfelen dus!

De items zijn verkrijgbaar op de website van Disney en kosten tussen de 145 en 340 euro. Maar dan heb je wel voor altijd Disney bij je.

Misschien vind je dit ook wel iets voor op je verlanglijstje: Hebben! Aftellen tot Kerstmis wordt fantastisch met deze Disney-adventskalenders

Reageer op artikel:
Fashion influencers worden gek: Er bestaat een denim-collectie met Disney-figuren
Sluiten