Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 24 sep 2018

Love it! Deze nieuwe leuke Disney musical komt naar Scheveningen toe

Als er één ding is waar van houden, dan zijn het wel musicals. Verhalen die verteld worden met leuke liedjes, daar wordt iedereen toch vrolijk van? Nu hebben we goed nieuws voor alle musical liefhebbers: er komt een nieuwe Disney musical naar Scheveningen.

Disney musicals

Op dit moment zijn er al een paar leuke musicals te zien. Mamma Mia, Lazarus, Annie M.G. Schmidt en natuurlijk onze favoriet, de Disney musical The Lion King, zijn nu al te bewonderen. Vorige week werd bekendgemaakt welke musical The Lion King gaat opvolgen: Anastasia.

Maar wat daar de opvolger van is, is ook al bekend. De Disney musical Aladdin komt namelijk ook naar Scheveningen toe op het vliegend tapijt.

Aladdin

Eerlijk gezegd is het best moeilijk om een favoriete Dinsey musical te kiezen. The Lion King is natuurlijk een klassieker. De scene waarin Simba’s vader valt, zorgt er elke keer weer voor dat we een traantje moeten wegpinken.

De musical van de tekenfilm Anastasia start pas in 2019 in het Afas Circustheater. Dat wordt vast ook een hele leuke. Maar toen Albert Verlinde, eigenaar van het musical bedrijf Stage Entertainment, bekendmaakte dat Aladdin de opvolger gaat zijn, konden we ons geluk natuurlijk niet op.

Albert Verlinde zei in een interview met NPO Radio 1 het volgende: “We hebben voor het Circustheater in Scheveningen een helder profiel van het soort voorstellingen dat daar staat. Nu komt eerst Anastasia, het is absoluut niet ondenkbaar dat daarna Aladdin aan de beurt komt.”

We moeten dus nog eventjes geduld hebben, want het is nog niet bekend wanneer de Dinsey musical te zien is. Maar wij gaan wel alvast het nummer ‘A whole new world’ oefenen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

In de buurt

Reageer op artikel:
Love it! Deze nieuwe leuke Disney musical komt naar Scheveningen toe
Sluiten