Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 12 nov 2018

Disney verkoopt nu gezellige plantenpotten en daarom heb je weer een excuus om cactusjes te kopen

Disney weet dat we geen genoeg kunnen krijgen van al haar prachtige verhalen en doet er daarom alles aan om de sprookjes ook in ons interieur terug te laten komen. Hallo geweldigste kerstballen die we ooit zagen en koelkast van je dromen. Meer goed nieuws, want vanaf nu worden ook je planten ondergedompeld in de sprookjes sfeer met deze plantenpotten.

Disney plantenpotten

Cactussen mogen in veelvoud worden ingeslagen, want om al die te gekke Disney plantenpotten te vullen heb je toch ook daadwerkelijk planten nodig (en hallo, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen).

Dit wil je hebben

Als je klaar bent om je huis om te toveren tot een Disney Wonderland moet je een kijkje nemen op Shopdisney. Hier kan je onder andere het schattige Barstje kopen uit Belle & het Beest, de honingpot van Winnie de Poeh en de lamp uit Aladdin.

disney plantenpotten
disney plantenpotten

Verzending naar Nederland

Shopdisney denkt met ons mee en verstuurt alles gewoon naar ons koude kikkerlandje. Voor één plantenpot betaal je 6 pond en voor een paar pond extra wordt het allemaal verstuurd. Valt niks van te zeggen gezien je er unieke Disney designs voor terugkrijgt.

Volgens mij hoeven we niet te zeggen dat de hele collectie op je verlanglijstje thuishoort. Heb jij even geluk dat het bijna Sinterklaas is. Dat betekent namelijk dat dus niet jíj je hele salaris hier hoeft te spenderen, maar die goede ouwe Sint.

Deze schattige lama houdt je schoot de hele winter warm

Reageer op artikel:
Disney verkoopt nu gezellige plantenpotten en daarom heb je weer een excuus om cactusjes te kopen
Sluiten